







Składniki: ziemniaki (72%), mleko krowie (15%), śmietanka (7%), ser cheddar (5%), sól kuchenna, czosnek suszony, gałka muszkatołowa, rozmaryn suszony, pieprz czarny mielony..
Alergeny wyróżnione wytłuszczoną czcionką.
Sposób przygotowania: zamrożony gratin włożyć do piekarnika i piec w temperaturze 160°C przez 60 minut. Doskonale smakuje jako dodatek do pysznych kotletów.
Nie zamrażać ponownie.
Ziemniaki gratin to tradycyjna francuska potrawa, w której cienko pokrojone ziemniaki są zapiekane w piekarniku z mlekiem, śmietaną, serem i przyprawami, takimi jak czosnek, gałka muszkatołowa, rozmaryn czy pieprz. Tworzy się kremowa, złocista i chrupiąca warstwa na wierzchu. To popularne danie boczne, często podawane do mięs lub jako samodzielna przekąska.
Jeszcze brak opinii na temat tego produktu
Brak recenzji dla tego produktu, bądź pierwszy, który napisze recenzję.