
Pierogi z ziemniakami i skwarkami 500g


Pierogi z ziemniakami i skwarkami to pyszne danie, które z pewnością przypadnie do gustu każdemu miłośnikowi tradycyjnej polskiej kuchni. W opakowaniu o wadze 500g znajduje się od 15 do 20 sztuk, co sprawia, że są idealne zarówno na szybki obiad, jak i na spotkania ze znajomymi.
Najważniejsze cechy produktu:
- Tłuszcz: 9,2 g, w tym kwasy nasycone: 3,02 g
- Węglowodany: 30,84 g, w tym cukry: 0,9 g
- Błonnik: 1,66 g
- Białko: 5,29 g
- Sól: 0,9 g
- Wartość energetyczna: 916 kJ (219,29 kcal)
- Smak: Na słono, z mięsem (skwarki), z warzywami (ziemniaki)
- Rodzaj dania: Pierogi
Jak przygotować pierogi?
Aby cieszyć się smakiem tych pysznych pierogów, należy postępować zgodnie z poniższą instrukcją:
- Włóż mrożone pierogi do wrzącej osolonej wody.
- Mieszaj, aby pierogi nie przywarły do dna garnka.
- Gotuj przez 3-4 minuty, aż będą miękkie i wypłyną na powierzchnię.
- Wyjmij ugotowane pierogi z wody i przypraw do smaku, np. masłem lub śmietaną.
Dlaczego warto jeść pierogi z ziemniakami i skwarkami?
Ten produkt jest doskonałym źródłem energii z odpowiednimi wartościami odżywczymi. Idealnie komponuje się z różnymi dodatkami, takimi jak:
- Śmietana
- Masło
- Pikantne sosy
Spróbuj pierogów z ziemniakami i skwarkami, aby odkryć smak prawdziwej polskiej tradycji! To danie zachwyci zarówno Ciebie, jak i Twoich bliskich.
Sposób przygotowania:
Мrożone pierogi włożyć do wrzącej osolonej wody. Mieszając doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3-4 minuty. Ugotowane pierogi wyjąć z wody i przyprawić do smaku, np. masłem lub śmietaną.
Sposób przygotowania:
Мrożone pierogi włożyć do wrzącej osolonej wody. Mieszając doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3-4 minuty. Ugotowane pierogi wyjąć z wody i przyprawić do smaku, np. masłem lub śmietaną.
Jeszcze brak opinii na temat tego produktu
Brak recenzji dla tego produktu, bądź pierwszy, który napisze recenzję.
Brak pytań dotyczących tego produktu, bądź pierwszy i zadaj swoje pytanie.