







Skladniki: Mięso z wieprzowiny (64%), słonina wieprzowa (18%), woda (14%), czosnek suszony (2%), ziarno gorczycy (0,4%), jelita wieprzowe, sól, pieprz czarny mielony.
Alergeny wyróżnione wytłuszczoną czcionką
Sposób przygotowania:
Rozmrozić kiełbasę w lodówce, piekarniku lub mikrofalówce z funkcją rozmrażania. Kiełbasę smażyć na dobrze rozgrzanej patelni (pod pokrywką) na małym ogniu w oleju lub smalcu, przewracając co jakiś czas, albo piec przez 20-30 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C.
Kiełbasa domowa to smakołyk, który z pewnością przypadnie do gustu każdemu miłośnikowi mięsnych przysmaków. Charakteryzuje się niepowtarzalnym, słonym smakiem oraz soczystą konsystencją. Dzięki swoim wartościom odżywczym, jest idealnym wyborem na różne okazje.
Aby w pełni cieszyć się smakiem kiełbasy, należy ją odpowiednio przygotować:
Kiełbasa domowa doskonale komponuje się z:
Wybierając kiełbasę domową, stawiasz na jakość i smak, co sprawia, że jest to produkt, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni!
Jeszcze brak opinii na temat tego produktu
Brak recenzji dla tego produktu, bądź pierwszy, który napisze recenzję.