Katalog produktów
+48794708333
Nasza lokalizacja:
- Polska, 65-175, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9
Telefony:
Godziny pracy
  • Pn–Sb 8:00–20:00
E-mail
Jesteśmy w sieciach społecznościowych
Przejdź do kontaktów
0 0
Katalog
Strona główna
Lista życzeń
0
Porównaj
0
Kontakty

Kiełbasa domowa

0
Wszystko o produkcie
Opis
Specyfikacja
Instrukcje 1
Recenzje 0
Pytania0
Kiełbasa domowa
Kiełbasa domowa
Kiełbasa domowa
Kiełbasa domowa
Kiełbasa domowa
Kiełbasa domowa
W magazynie

Wysyłka do innych miast: DZISIAJ

51,00 Zł
Znalazłeś taniej?

Skladniki: Mięso z wieprzowiny (64%), słonina wieprzowa (18%), woda (14%), czosnek suszony (2%), ziarno gorczycy (0,4%), jelita wieprzowe, sól, pieprz czarny mielony. Alergeny wyróżnione wytłuszczoną czcionką

Rodzaj dania:Kiełbasy
Smak:Na słono
Z czym:Z mięsem
Z mięsem:Z wieprzowym
Białko:36,1
Dostawa
Kiełbasa domowa
51,00 Zł
Opis

Kiełbasa domowa to smakołyk, który z pewnością przypadnie do gustu każdemu miłośnikowi mięsnych przysmaków. Charakteryzuje się niepowtarzalnym, słonym smakiem oraz soczystą konsystencją. Dzięki swoim wartościom odżywczym, jest idealnym wyborem na różne okazje.

Właściwości odżywcze

  • Białko: 36,1 g
  • Błonnik: 0,05 g
  • Sól: 3,95 g
  • Tłuszcz: 33,17 g
  • Cukry: 3,4 g
  • Węglowodany: 44,13 g
  • Kwasy nasycone: 10,37 g
  • Wartość energetyczna: 1021,3 kJ (268,5 kcal)

Przygotowanie

Aby w pełni cieszyć się smakiem kiełbasy, należy ją odpowiednio przygotować:

  1. Rozmrozić kiełbasę w lodówce, piekarniku lub mikrofalówce z funkcją rozmrażania.
  2. Smażyć na dobrze rozgrzanej patelni (pod pokrywką) na małym ogniu w oleju lub smalcu, przewracając co jakiś czas.
  3. Alternatywnie, można piec kiełbasę przez 20-30 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C.

Idealne połączenia

Kiełbasa domowa doskonale komponuje się z:

  • Chlebem na ciepło
  • Surówkami z sezonowych warzyw
  • Aromatycznymi sosami

Wybierając kiełbasę domową, stawiasz na jakość i smak, co sprawia, że jest to produkt, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni!


Sposób przygotowania:
Rozmrozić kiełbasę w lodówce, piekarniku lub mikrofalówce z funkcją rozmrażania. Kiełbasę smażyć na dobrze rozgrzanej patelni (pod pokrywką) na małym ogniu w oleju lub smalcu, przewracając co jakiś czas, albo piec przez 20-30 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C.
 

Specyfikacje
Instrukcje

Sposób przygotowania:
Rozmrozić kiełbasę w lodówce, piekarniku lub mikrofalówce z funkcją rozmrażania. Kiełbasę smażyć na dobrze rozgrzanej patelni (pod pokrywką) na małym ogniu w oleju lub smalcu, przewracając co jakiś czas, albo piec przez 20-30 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C.
 

Główne właściwości
Rodzaj dania
Kiełbasy
Smak
Na słono
Z czym
Z mięsem
Z mięsem
Z wieprzowym
Główne właściwości
Białko
36,1
Błonnik
0,05
Sól
3,95
Tłuszcz
33,17
w tym cukry
3,4
w tym kwasy nasycone
10,37
Wartość energetyczna
1021,3 kJ 268,5 kcal
Węglowodany
44,13
Recenzje

Jeszcze brak opinii na temat tego produktu

Brak recenzji dla tego produktu, bądź pierwszy, który napisze recenzję.

Odpowiedzi i pytania
Dodaj swoje pytanie, a my odpowiemy tak szybko, jak to możliwe.

Brak pytań dotyczących tego produktu, bądź pierwszy i zadaj swoje pytanie.