







Skladniki:Kapusta gotowana (38%), ryż gotowany (25%), mięso z wieprzowiny (19%), cebula smażona (8%), marchewka smażona (8%), olej słonecznikowy rafinowany, sól, pieprz czarny mielony.
Alergeny wyróżnione wytłuszczoną czcionką.
Sposób przygotowania:
Мrożone gołabki umieścić w garnku. Zrobić zasmażkę z marchewki i cebuli z dodawaniem śmietany lub koncentratu pomidorowego. Zalać gołąbki wodą і dusić na małym ogniu od 40 min. do 120 min. w zależności od gotowości kapusty.
Gołąbki z wieprzowiną to pyszne danie, które zadowoli każdego miłośnika tradycyjnej kuchni. Te mrożone gołąbki są dostępne w opakowaniu o wadze 1 kg i zawierają od 8 do 19 sztuk. Idealnie nadają się na rodzinne obiady lub przyjęcia.
Aby przygotować te smaczne gołąbki, należy:
Te gołąbki charakteryzują się słonym smakiem i bogactwem warzyw, w tym kapusty, oraz soczystym mięsem wieprzowym. Doskonale sprawdzają się jako samodzielne danie lub jako dodatek do ziemniaków czy surówek.
Gołąbki z wieprzowiną to doskonały wybór dla osób ceniących sobie smak i wartości odżywcze. Spróbuj już dziś!