łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjny żur śląski w wersji myśliwskiej z dzikiem, jałowcem i orzechami. Aromatyczna zupa na wędzonym boczku i kurkach, doprawiona ziołami i przyprawami. Idealna na rodzinny obiad, podawana z chrzanem i jajkami.
łatwe
60 min.
2 os.
Tradycyjny żur na białej kiełbasie z dodatkiem pieczarek, jajka i śmietany. Aromatyczna polska zupa z wywaru warzywnego, doprawiona czosnkiem i przyprawami. Idealna na wielkanocny stół lub sycący obiad.
łatwe
- min.
6 os.
Tradycyjny żur na zakwasie z boczkiem i cebulą, doprawiony śmietaną i podawany z jajkiem na twardo. Domowa, rozgrzewająca zupa idealna na chłodne dni. Autentyczny przepis na klasyczną polską potrawę.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjny żur śląski w wersji myśliwskiej z dzikiem, jałowcem i orzechami. Aromatyczna zupa na wędzonym boczku i kurkach, doprawiona ziołami i przyprawami. Idealna na rodzinny obiad, podawana z chrzanem i jajkami.
łatwe
60 min.
2 os.
Tradycyjny żur na białej kiełbasie z dodatkiem pieczarek, jajka i śmietany. Aromatyczna polska zupa z wywaru warzywnego, doprawiona czosnkiem i przyprawami. Idealna na wielkanocny stół lub sycący obiad.
łatwe
- min.
6 os.
Tradycyjny żur na zakwasie z boczkiem i cebulą, doprawiony śmietaną i podawany z jajkiem na twardo. Domowa, rozgrzewająca zupa idealna na chłodne dni. Autentyczny przepis na klasyczną polską potrawę.