łatwe
45 min.
4 os.
Aromatyczna zupa gulaszowa z białą fasolą i wieprzowiną - sycące danie jednogarnkowe o intensywnym mięsnym smaku. Idealna na obiad, zachowuje walory smakowe nawet po odgrzaniu następnego dnia.
Dowiedz się, jak długo gotować żeberka wieprzowe, by uzyskać idealną zupę. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru mięsa, czasu przygotowania świeżych i mrożonych żeberek oraz technik, które wydobędą pełnię smaku.
łatwe
45 min.
4 os.
Aromatyczna zupa gulaszowa z białą fasolą i wieprzowiną - sycące danie jednogarnkowe o intensywnym mięsnym smaku. Idealna na obiad, zachowuje walory smakowe nawet po odgrzaniu następnego dnia.
Dowiedz się, jak długo gotować żeberka wieprzowe, by uzyskać idealną zupę. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru mięsa, czasu przygotowania świeżych i mrożonych żeberek oraz technik, które wydobędą pełnię smaku.