łatwe
45 min.
3 os.
Delikatny krem z białych szparagów z dodatkiem ziemniaków, chrupiącego boczku i śmietany. Elegancka zupa idealna na wiosenny obiad, łatwa w przygotowaniu i pełna aromatu świeżych szparagów.
łatwe
30 min.
2 os.
Aksamitny krem z białych szparagów z chrupiącymi grzankami czosnkowymi. Delikatna, kremowa zupa idealna na wiosenny obiad. Łatwa w przygotowaniu, z dodatkiem jogurtu i aromatycznych przypraw.
łatwe
30 min.
6 os.
Aksamitny krem ze szparagów z chrupiącymi paluszkami z ciasta francuskiego. Delikatny smak warzyw, aromatyczne zioła i prażone migdały tworzą wykwintną zupę idealną na wiosenny obiad.
średnie
30 min.
2 os.
Kremowa zupa ze świeżych zielonych szparagów z nutą wina i aromatem czosnku. Prosty przepis na aksamitny krem szparagowy, idealny na wiosenny obiad lub elegancką przystawkę.