• Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Domowy rosół z chińskimi pierożkami - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Soczyste mięsne nadzienie z bambusem i cebulką, otulone delikatnym ciastem, podane w aromatycznym, gorącym bulionie.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
    hard

    trudne

    60 min.

    6 os.

    Tradycyjne kołduny litewskie w aromatycznym rosole - pyszne pierożki z mięsnym nadzieniem, gotowane w wyrazistym bulionie. Domowy przepis na klasyczne danie kuchni kresowej.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 28 maja, 2025

    Dowiedz się, jak perfekcyjnie ugotować pulpety w zupie! Nasz poradnik 2025 zawiera dokładne czasy gotowania dla różnych rodzajów mięs - od wołowych po drobiowe. Poznaj sekrety idealnej konsystencji pulpetów w zupie.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 17 maja, 2025

    Odkryj tajniki przygotowania idealnych pulpetów do zupy - poznaj proporcje mięsa, techniki wyrabiania i dodatki, które nadają tradycyjnym polskim klopsikom niepowtarzalny smak i aksamitną konsystencję.