średnie
60 min.
4 os.
Domowy rosół z chińskimi pierożkami - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Soczyste mięsne nadzienie z bambusem i cebulką, otulone delikatnym ciastem, podane w aromatycznym, gorącym bulionie.
łatwe
30 min.
3 os.
Aromatyczny wiosenny bulion z młodymi warzywami i makaronem. Delikatna zupa z marchewką, pietruszką i porem, doprawiona pieprzem i posypaną świeżą natką. Idealna na wiosenny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny bulion z wątróbką, marchewką i groszkiem - tradycyjne danie rozgrzewające. Idealna zupa na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu. Podawana z makaronem, zadowoli każdego miłośnika domowej kuchni.
Odkryj najlepsze rodzaje makaronu do rosołu i tradycyjne przepisy na domowy makaron jajeczny. Poznaj idealne proporcje składników i sekrety przygotowania, które sprawią, że Twój rosół zyska wyjątkowy smak i aromat.
średnie
60 min.
4 os.
Domowy rosół z chińskimi pierożkami - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Soczyste mięsne nadzienie z bambusem i cebulką, otulone delikatnym ciastem, podane w aromatycznym, gorącym bulionie.
łatwe
30 min.
3 os.
Aromatyczny wiosenny bulion z młodymi warzywami i makaronem. Delikatna zupa z marchewką, pietruszką i porem, doprawiona pieprzem i posypaną świeżą natką. Idealna na wiosenny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny bulion z wątróbką, marchewką i groszkiem - tradycyjne danie rozgrzewające. Idealna zupa na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu. Podawana z makaronem, zadowoli każdego miłośnika domowej kuchni.
Odkryj najlepsze rodzaje makaronu do rosołu i tradycyjne przepisy na domowy makaron jajeczny. Poznaj idealne proporcje składników i sekrety przygotowania, które sprawią, że Twój rosół zyska wyjątkowy smak i aromat.