łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny rosół z kury - klasyczny przepis na aromatyczną, klarowną zupę domową. Poznaj sekrety idealnego rosołu drobiowego z makaronem - niezbędnego elementu polskiej kuchni na niedzielny obiad i rodzinne uroczystości.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny rosół z kury z domowymi pulpecikami - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczna zupa idealna na niedzielny obiad, łatwa w przygotowaniu nawet dla początkujących kucharzy. Domowy rosół, który rozgrzeje i zaspokoi każde podniebienie.
łatwe
60 min.
8 os.
Kremowa zupa szczawiowa z delikatnym mascarpone i jajkami w koszulkach. Wiosenny, orzeźwiający smak w eleganckiej odsłonie. Idealna na obiad lub kolację, podawana z chrupiącą bagietką.
łatwe
30 min.
4 os.
Prosta i pyszna zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem na twardo. Tradycyjny przepis na kremową zupę, którą przygotujesz w kilka minut. Idealna na wiosenny obiad!
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna wiosenna zupa szczawiowa z mięsem i jajkami na twardo. Tradycyjny przepis na orzeźwiającą, kremową zupę z kwaśnym szczawiem, idealna na wiosenny obiad. Prosta w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny rosół z kury - klasyczny przepis na aromatyczną, klarowną zupę domową. Poznaj sekrety idealnego rosołu drobiowego z makaronem - niezbędnego elementu polskiej kuchni na niedzielny obiad i rodzinne uroczystości.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny rosół z kury z domowymi pulpecikami - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczna zupa idealna na niedzielny obiad, łatwa w przygotowaniu nawet dla początkujących kucharzy. Domowy rosół, który rozgrzeje i zaspokoi każde podniebienie.
łatwe
60 min.
8 os.
Kremowa zupa szczawiowa z delikatnym mascarpone i jajkami w koszulkach. Wiosenny, orzeźwiający smak w eleganckiej odsłonie. Idealna na obiad lub kolację, podawana z chrupiącą bagietką.
łatwe
30 min.
4 os.
Prosta i pyszna zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem na twardo. Tradycyjny przepis na kremową zupę, którą przygotujesz w kilka minut. Idealna na wiosenny obiad!
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna wiosenna zupa szczawiowa z mięsem i jajkami na twardo. Tradycyjny przepis na orzeźwiającą, kremową zupę z kwaśnym szczawiem, idealna na wiosenny obiad. Prosta w przygotowaniu i pełna smaku.