łatwe
90 min.
5 os.
Tradycyjna grochówka wojskowa - gęsta, sycąca zupa z grochu, kiełbasy i warzyw. Idealna na chłodne dni, prosta w przygotowaniu i pełna smaku. Poznaj sekret tej kultowej polskiej potrawy koszarowej!
średnie
60 min.
4 os.
Domowy rosół z chińskimi pierożkami - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Soczyste mięsne nadzienie z bambusem i cebulką, otulone delikatnym ciastem, podane w aromatycznym, gorącym bulionie.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjna polska zupa grochowa z boczkiem i kapustą kiszoną. Aromatyczne, sycące danie z majerankiem i ziemniakami. Poznaj sekret idealnej grochówki - klasyka kuchni polskiej, którą przygotujesz w domu.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjna zupa grochowa z pęczakiem - pożywna i aromatyczna potrawa idealna na obiad. Połączenie grochu, pęczaku i domowego wywaru ze skwarkami tworzy rozgrzewający, pełen smaku posiłek dla całej rodziny.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjna polska grochówka na wędzonce - sycąca, aromatyczna zupa z grochem, boczkiem i kiełbasą. Idealna na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu i pełna smaku. Rozgrzewający klasyk kuchni polowej.
łatwe
30 min.
4 os.
Rozgrzewająca azjatycka zupa z kurczakiem, grzybami i kiełkami fasoli mung. Orientalne połączenie słodkich, kwaśnych i ostrych smaków, idealne na szybki obiad. Łatwa w przygotowaniu alternatywa dla tradycyjnych zup.
łatwe
180 min.
6 os.
Tradycyjne flaki po zamojsku - aromatyczna zupa gotowana na wywarze z warzywami i przyprawami. Poznaj przepis na pyszne domowe flaki z zasmażką, idealne na rozgrzewający obiad z chlebem.
trudne
60 min.
6 os.
Tradycyjne kołduny litewskie w aromatycznym rosole - pyszne pierożki z mięsnym nadzieniem, gotowane w wyrazistym bulionie. Domowy przepis na klasyczne danie kuchni kresowej.
łatwe
90 min.
5 os.
Tradycyjna grochówka wojskowa - gęsta, sycąca zupa z grochu, kiełbasy i warzyw. Idealna na chłodne dni, prosta w przygotowaniu i pełna smaku. Poznaj sekret tej kultowej polskiej potrawy koszarowej!
średnie
60 min.
4 os.
Domowy rosół z chińskimi pierożkami - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Soczyste mięsne nadzienie z bambusem i cebulką, otulone delikatnym ciastem, podane w aromatycznym, gorącym bulionie.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjna polska zupa grochowa z boczkiem i kapustą kiszoną. Aromatyczne, sycące danie z majerankiem i ziemniakami. Poznaj sekret idealnej grochówki - klasyka kuchni polskiej, którą przygotujesz w domu.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjna zupa grochowa z pęczakiem - pożywna i aromatyczna potrawa idealna na obiad. Połączenie grochu, pęczaku i domowego wywaru ze skwarkami tworzy rozgrzewający, pełen smaku posiłek dla całej rodziny.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjna polska grochówka na wędzonce - sycąca, aromatyczna zupa z grochem, boczkiem i kiełbasą. Idealna na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu i pełna smaku. Rozgrzewający klasyk kuchni polowej.
łatwe
30 min.
4 os.
Rozgrzewająca azjatycka zupa z kurczakiem, grzybami i kiełkami fasoli mung. Orientalne połączenie słodkich, kwaśnych i ostrych smaków, idealne na szybki obiad. Łatwa w przygotowaniu alternatywa dla tradycyjnych zup.
łatwe
45 min.
4 os.
Orientalna wersja tradycyjnych flaków z imbirem, papryką i parmezanem. Pikantna, aromatyczna zupa o wyrazistym smaku, idealna z chrupiącym pieczywem. Domowy przepis na flaki w nowej, oryginalnej odsłonie.
łatwe
180 min.
6 os.
Tradycyjne flaki po zamojsku - aromatyczna zupa gotowana na wywarze z warzywami i przyprawami. Poznaj przepis na pyszne domowe flaki z zasmażką, idealne na rozgrzewający obiad z chlebem.
trudne
60 min.
6 os.
Tradycyjne kołduny litewskie w aromatycznym rosole - pyszne pierożki z mięsnym nadzieniem, gotowane w wyrazistym bulionie. Domowy przepis na klasyczne danie kuchni kresowej.