łatwe
40 min.
4 os.
Kremowa zupa serowa z cheddarem i grzankami - rozgrzewający francuski przysmak idealny na chłodne dni. Aksamitna konsystencja dzięki zasmażce z boczku i cebuli, zagęszczona żółtkiem. Doskonały pomysł na sycący jesienny obiad.
łatwe
40 min.
4 os.
Aksamitna zupa serowa z pieczarkami - klasyczne danie kuchni francuskiej o gęstej konsystencji. Idealna z grzankami lub bagietką, wzbogacona selerem i porem. Doskonały wybór na elegancką kolację z winem.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz z fasolką i boczkiem - aromatyczna zupa z warzywami i śmietaną. Szybki przepis na rozgrzewającą potrawę idealną na chłodne dni. Domowa kuchnia w najlepszym wydaniu!
łatwe
15 min.
4 os.
Odkryj wyjątkowy przepis na barszcz czerwony z morelami i anyżkiem. To oryginalne połączenie tradycyjnego smaku z owocową nutą. Szybki w przygotowaniu, aromatyczny i pełen smaku. Idealna propozycja na rodzinny obiad.
łatwe
15 min.
4 os.
Odkryj wyjątkowy przepis na barszcz z morelami - tradycyjną polską zupę w słodko-kwaśnej odsłonie. Szybkie danie łączące intensywny smak czerwonego barszczu Knorr z delikatną słodyczą moreli i aromatem goździków.
średnie
30 min.
4 os.
Pyszna zupa serowa z wędliną i cebulą, gotowana na bulionie. Kremowa konsystencja dzięki serkom topionym. Idealna na obiad, podawana z grzankami lub groszkiem ptysiowym i ozdobiona kiełkami lucerny.
średnie
60 min.
4 os.
Kremowa zupa serowa z selerem naciowym, wzbogacona piwem i orzechami włoskimi. Domowy przepis na rozgrzewającą potrawę z nutą sera pleśniowego i gałki muszkatołowej. Idealna na chłodne dni!
Odkryj przepis na aksamitną zupę serową z chrupiącym boczkiem - idealne połączenie kremowej konsystencji i wyrazistego smaku. Poznaj sekret doboru serów i techniki przygotowania tego rozgrzewającego dania.
Odkryj rzeczywistą wartość kaloryczną zupy krem serowej w 2025 roku. Poznaj różnice między wersjami domowymi (180-250 kcal/100g) a gotowymi produktami (do 350 kcal/100g) i naucz się świadomie wybierać.
łatwe
40 min.
4 os.
Kremowa zupa serowa z cheddarem i grzankami - rozgrzewający francuski przysmak idealny na chłodne dni. Aksamitna konsystencja dzięki zasmażce z boczku i cebuli, zagęszczona żółtkiem. Doskonały pomysł na sycący jesienny obiad.
łatwe
40 min.
4 os.
Aksamitna zupa serowa z pieczarkami - klasyczne danie kuchni francuskiej o gęstej konsystencji. Idealna z grzankami lub bagietką, wzbogacona selerem i porem. Doskonały wybór na elegancką kolację z winem.
średnie
30 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz z fasolką i boczkiem - aromatyczna zupa z warzywami i śmietaną. Szybki przepis na rozgrzewającą potrawę idealną na chłodne dni. Domowa kuchnia w najlepszym wydaniu!
łatwe
15 min.
4 os.
Odkryj wyjątkowy przepis na barszcz czerwony z morelami i anyżkiem. To oryginalne połączenie tradycyjnego smaku z owocową nutą. Szybki w przygotowaniu, aromatyczny i pełen smaku. Idealna propozycja na rodzinny obiad.
łatwe
15 min.
4 os.
Odkryj wyjątkowy przepis na barszcz z morelami - tradycyjną polską zupę w słodko-kwaśnej odsłonie. Szybkie danie łączące intensywny smak czerwonego barszczu Knorr z delikatną słodyczą moreli i aromatem goździków.
średnie
30 min.
4 os.
Pyszna zupa serowa z wędliną i cebulą, gotowana na bulionie. Kremowa konsystencja dzięki serkom topionym. Idealna na obiad, podawana z grzankami lub groszkiem ptysiowym i ozdobiona kiełkami lucerny.
średnie
60 min.
4 os.
Kremowa zupa serowa z selerem naciowym, wzbogacona piwem i orzechami włoskimi. Domowy przepis na rozgrzewającą potrawę z nutą sera pleśniowego i gałki muszkatołowej. Idealna na chłodne dni!
Odkryj przepis na aksamitną zupę serową z chrupiącym boczkiem - idealne połączenie kremowej konsystencji i wyrazistego smaku. Poznaj sekret doboru serów i techniki przygotowania tego rozgrzewającego dania.
Odkryj rzeczywistą wartość kaloryczną zupy krem serowej w 2025 roku. Poznaj różnice między wersjami domowymi (180-250 kcal/100g) a gotowymi produktami (do 350 kcal/100g) i naucz się świadomie wybierać.