łatwe
40 min.
3 os.
Tradycyjna francuska zupa cebulowa z dodatkiem piwa, zapieczona z grzankami i serem. Aromatyczne połączenie karmelizowanej cebuli, ziół i wyrazistych serów tworzy rozgrzewające, wyraziste danie idealne na obiad lub kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Orientalna zupa pak choi z chińską kapustą, schabem i makaronem. Aromatyczne danie z imbirem i sosem sojowym, proste w przygotowaniu. Doskonały pomysł na sycący obiad z azjatyckim charakterem.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszny kapuśniak z młodej kapusty na wywarze wołowym - tradycyjna polska zupa w nowej odsłonie. Proste danie obiadowe z ziemniakami, marchewką i świeżymi pomidorami. Idealna propozycja na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
6 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa - aromatyczne danie o gęstej konsystencji i słodkim smaku. Przygotuj ją w 15 minut z cebuli i bulionu, podawaj z grzankami z serem. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
35 min.
4 os.
Odkryj klasyczną francuską zupę cebulową z chrupiącymi grzankami. Aromatyczna, gęsta, z nutą białego wina i sherry, podkreślona tymiankiem. Prosta w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintna. Idealny przepis na rozgrzewający posiłek.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj pyszną zupę chlebową - idealny sposób na wykorzystanie czerstwego pieczywa. Kremowa, rozgrzewająca, z dodatkiem czosnku i aromatycznych ziół. Prosty przepis na oszczędne i sycące danie na chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjna węgierska zupa gulaszowa z Szeged z mięsem, kiszoną kapustą i papryką. Sycące, pikantne danie jednogarnkowe idealne na codzienny obiad. Łatwy przepis na rozgrzewającą zupę z charakterem.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjny czerwony barszcz z kapustą, boczkiem i ziemniakami. Pyszna, rozgrzewająca zupa zabielana śmietaną, idealna na chłodne dni. Łatwy przepis z możliwością wykorzystania domowego wywaru.
łatwe
40 min.
3 os.
Tradycyjna francuska zupa cebulowa z dodatkiem piwa, zapieczona z grzankami i serem. Aromatyczne połączenie karmelizowanej cebuli, ziół i wyrazistych serów tworzy rozgrzewające, wyraziste danie idealne na obiad lub kolację.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjna góralska kwaśnica z żeberkami i kiszoną kapustą - rozgrzewająca, treściwa zupa idealna na chłodne dni. Podawana z ziemniakami lub chlebem, najlepiej smakuje dzień po przygotowaniu. Prawdziwy smak polskich gór!
łatwe
45 min.
4 os.
Orientalna zupa pak choi z chińską kapustą, schabem i makaronem. Aromatyczne danie z imbirem i sosem sojowym, proste w przygotowaniu. Doskonały pomysł na sycący obiad z azjatyckim charakterem.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszny kapuśniak z młodej kapusty na wywarze wołowym - tradycyjna polska zupa w nowej odsłonie. Proste danie obiadowe z ziemniakami, marchewką i świeżymi pomidorami. Idealna propozycja na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
6 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa - aromatyczne danie o gęstej konsystencji i słodkim smaku. Przygotuj ją w 15 minut z cebuli i bulionu, podawaj z grzankami z serem. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
35 min.
4 os.
Odkryj klasyczną francuską zupę cebulową z chrupiącymi grzankami. Aromatyczna, gęsta, z nutą białego wina i sherry, podkreślona tymiankiem. Prosta w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintna. Idealny przepis na rozgrzewający posiłek.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj pyszną zupę chlebową - idealny sposób na wykorzystanie czerstwego pieczywa. Kremowa, rozgrzewająca, z dodatkiem czosnku i aromatycznych ziół. Prosty przepis na oszczędne i sycące danie na chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjna węgierska zupa gulaszowa z Szeged z mięsem, kiszoną kapustą i papryką. Sycące, pikantne danie jednogarnkowe idealne na codzienny obiad. Łatwy przepis na rozgrzewającą zupę z charakterem.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjny czerwony barszcz z kapustą, boczkiem i ziemniakami. Pyszna, rozgrzewająca zupa zabielana śmietaną, idealna na chłodne dni. Łatwy przepis z możliwością wykorzystania domowego wywaru.