Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Przepisy z głównym składnikiem: buraki

Filtrowane (16)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Buraki ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (16)
Anuluj
  • Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
    Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
    medium

    średnie

    60 min.

    8 os.

    Tradycyjny barszcz czerwony zabielany śmietaną, podany z ziemniakami w mundurkach. Aromatyczna zupa na wywarze wołowo-warzywnym z burakami i majerankiem - idealna propozycja na świąteczny stół.

  • Barszcz z kiszonych buraków
    Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    Barszcz z kiszonych buraków
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjny barszcz z kiszonych buraków - pyszna, domowa zupa o kwaśno-winnym smaku. Dowiedz się jak przygotować zakwas buraczany i ugotować aromatyczny, intensywnie czerwony barszcz idealny na święta.

  • Buraczkowy chłodnik
    Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 1 czerwca, 2025
    Buraczkowy chłodnik
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Orzeźwiający chłodnik z buraków z dodatkiem rzodkiewki i szczypiorku, zabielany śmietaną. Idealna propozycja na upalne dni - łatwy w przygotowaniu, pełen smaku i zdrowy.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 4 maja, 2025
    Najlepsze przyprawy do barszczu czerwonego na wigilię – poradnik

    Odkryj sekret idealnego barszczu wigilijnego dzięki naszemu poradnikowi o najlepszych przyprawach. Poznaj tradycyjne składniki, które nadadzą Twojej zupie niepowtarzalny aromat i głęboki smak na święta 2025.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 26 kwietnia, 2025
    Rozgrzewające zupy na zimowe wieczory – domowe przepisy

    Odkryj tradycyjne polskie zupy, które rozgrzeją Cię podczas zimowych wieczorów. Poznaj przepisy na aromatyczny barszcz czerwony z uszkami i inne klasyki naszej kuchni, idealne na mroźne dni.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
    Tradycyjny barszcz biały – przepis na wielkanocną zupę z zakwasu

    Odkryj sekret idealnego barszczu białego na Wielkanoc - od domowego zakwasu po tradycyjne dodatki. Poznaj przepis na tę kwintesencję polskiej kuchni świątecznej, która zachwyca smakiem od pokoleń.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 20 kwietnia, 2025
    Kiedy dodać ocet do barszczu czerwonego i dlaczego to ważne

    Odkryj sekret idealnego barszczu czerwonego! Dowiedz się, kiedy dodać ocet, by zachować intensywny rubinowy kolor zupy i poznaj chemiczne właściwości, które wpływają na jej wyjątkowy charakter.

Poprzedni12
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top