łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz biały wielkanocny z kiełbasą, chrzanem i jajkiem. Szybki przepis na aromatyczną zupę, która jest obowiązkowym punktem świątecznego menu. Doskonała alternatywa dla żurku, idealna na wielkanocny stół.
łatwe
40 min.
4 os.
Aksamitna zupa serowa z pieczarkami - klasyczne danie kuchni francuskiej o gęstej konsystencji. Idealna z grzankami lub bagietką, wzbogacona selerem i porem. Doskonały wybór na elegancką kolację z winem.
łatwe
30 min.
6 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa - aromatyczne danie o gęstej konsystencji i słodkim smaku. Przygotuj ją w 15 minut z cebuli i bulionu, podawaj z grzankami z serem. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
35 min.
4 os.
Odkryj klasyczną francuską zupę cebulową z chrupiącymi grzankami. Aromatyczna, gęsta, z nutą białego wina i sherry, podkreślona tymiankiem. Prosta w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintna. Idealny przepis na rozgrzewający posiłek.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka i kremowa zupa neapolitańska z serków topionych i bulionu. Tradycyjny włoski przepis z Neapolu, idealny na obiad lub kolację. Prosta, delikatna i pełna smaku potrawa dla całej rodziny.
średnie
30 min.
4 os.
Pyszna zupa serowa z wędliną i cebulą, gotowana na bulionie. Kremowa konsystencja dzięki serkom topionym. Idealna na obiad, podawana z grzankami lub groszkiem ptysiowym i ozdobiona kiełkami lucerny.
średnie
60 min.
4 os.
Kremowa zupa serowa z selerem naciowym, wzbogacona piwem i orzechami włoskimi. Domowy przepis na rozgrzewającą potrawę z nutą sera pleśniowego i gałki muszkatołowej. Idealna na chłodne dni!
łatwe
30 min.
2 os.
Tradycyjna zupa cebulowa Buni - rozgrzewający, aromatyczny przepis z cebulą i porem. Idealna na chłodne dni, podawana z grzankami, groszkiem ptysiowym lub pasztecikami. Prosta i pełna smaku domowa klasyka.
łatwe
30 min.
4 os.
Orzeźwiający chłodnik z botwinki i młodego szpinaku - idealna letnia zupa na upalne dni. Prosty przepis z dodatkiem jajka na twardo i jogurtu, który zachwyci smakiem i kolorem. Szybkie i zdrowe danie.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz biały wielkanocny z kiełbasą, chrzanem i jajkiem. Szybki przepis na aromatyczną zupę, która jest obowiązkowym punktem świątecznego menu. Doskonała alternatywa dla żurku, idealna na wielkanocny stół.
łatwe
40 min.
4 os.
Aksamitna zupa serowa z pieczarkami - klasyczne danie kuchni francuskiej o gęstej konsystencji. Idealna z grzankami lub bagietką, wzbogacona selerem i porem. Doskonały wybór na elegancką kolację z winem.
łatwe
30 min.
6 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa - aromatyczne danie o gęstej konsystencji i słodkim smaku. Przygotuj ją w 15 minut z cebuli i bulionu, podawaj z grzankami z serem. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
35 min.
4 os.
Odkryj klasyczną francuską zupę cebulową z chrupiącymi grzankami. Aromatyczna, gęsta, z nutą białego wina i sherry, podkreślona tymiankiem. Prosta w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintna. Idealny przepis na rozgrzewający posiłek.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka i kremowa zupa neapolitańska z serków topionych i bulionu. Tradycyjny włoski przepis z Neapolu, idealny na obiad lub kolację. Prosta, delikatna i pełna smaku potrawa dla całej rodziny.
średnie
30 min.
4 os.
Pyszna zupa serowa z wędliną i cebulą, gotowana na bulionie. Kremowa konsystencja dzięki serkom topionym. Idealna na obiad, podawana z grzankami lub groszkiem ptysiowym i ozdobiona kiełkami lucerny.
średnie
60 min.
4 os.
Kremowa zupa serowa z selerem naciowym, wzbogacona piwem i orzechami włoskimi. Domowy przepis na rozgrzewającą potrawę z nutą sera pleśniowego i gałki muszkatołowej. Idealna na chłodne dni!
łatwe
30 min.
2 os.
Tradycyjna zupa cebulowa Buni - rozgrzewający, aromatyczny przepis z cebulą i porem. Idealna na chłodne dni, podawana z grzankami, groszkiem ptysiowym lub pasztecikami. Prosta i pełna smaku domowa klasyka.
łatwe
30 min.
4 os.
Orzeźwiający chłodnik z botwinki i młodego szpinaku - idealna letnia zupa na upalne dni. Prosty przepis z dodatkiem jajka na twardo i jogurtu, który zachwyci smakiem i kolorem. Szybkie i zdrowe danie.