Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
łatwe
60 min.
8 os.
Rozgrzewająca toskańska zupa fasolowa z kapustą włoską, szpinakiem i pomidorami. Pełna warzyw, aromatyczna i sycąca. Idealna na obiad z grzankami z ciabatty. Prawdziwy smak włoskiej kuchni!
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa zupa z fasoli w dwóch odsłonach - białej i czerwonej, wzbogacona aromatem kurek Knorr i delikatną nutą cytryny. Idealne danie na chłodne dni, łączące tradycyjne smaki w nowoczesnym wydaniu.
łatwe
60 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu i fasolki szparagowej - kremowa, pełna smaku i prosta w przygotowaniu. Idealne danie na obiad z nutą ziół i gałki muszkatołowej. Szybki przepis na zdrową zupę warzywną.