łatwe
60 min.
5 os.
Odkryj autentyczny bogracz węgierski - aromatyczną zupę gulaszową z soczystą wołowiną, kolorową papryką i ziemniakami. Ten tradycyjny kociołek pełen intensywnych smaków to idealne danie na chłodne dni i spotkania z przyjaciółmi.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny węgierski bogracz z domowymi kluseczkami - rozgrzewająca, treściwa zupa gulaszowa z wołowiną, papryką i warzywami. Idealne danie jednogarnkowe na chłodne dni, które smakuje jeszcze lepiej następnego dnia.
łatwe
90 min.
4 os.
Aromatyczna zupa gulaszowa z papryką, wołowiną i warzywami. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne na obiad. Łatwy przepis na wyrazistą zupę mięsną z dodatkiem kolorowych papryk.
łatwe
30 min.
6 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa - aromatyczne danie o gęstej konsystencji i słodkim smaku. Przygotuj ją w 15 minut z cebuli i bulionu, podawaj z grzankami z serem. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
35 min.
4 os.
Odkryj klasyczną francuską zupę cebulową z chrupiącymi grzankami. Aromatyczna, gęsta, z nutą białego wina i sherry, podkreślona tymiankiem. Prosta w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintna. Idealny przepis na rozgrzewający posiłek.
łatwe
60 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu i fasolki szparagowej - kremowa, pełna smaku i prosta w przygotowaniu. Idealne danie na obiad z nutą ziół i gałki muszkatołowej. Szybki przepis na zdrową zupę warzywną.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjne flaki wołowe - klasyczny przepis na pożywną, rozgrzewającą zupę z żołądka wołowego. Poznaj sekret przygotowania tego historycznego dania polskiej kuchni, cenionego od XIV wieku. Idealne na rodzinny obiad!
łatwe
30 min.
2 os.
Tradycyjna zupa cebulowa Buni - rozgrzewający, aromatyczny przepis z cebulą i porem. Idealna na chłodne dni, podawana z grzankami, groszkiem ptysiowym lub pasztecikami. Prosta i pełna smaku domowa klasyka.
Odkryj sekret soczystych klopsików wołowych do zupy! Poznaj najlepsze gatunki mięsa, techniki mielenia i dodatki, które sprawią, że Twoje pulpeciki będą idealne w każdej zupie. Sprawdzony przepis na 2025 rok.
łatwe
60 min.
5 os.
Odkryj autentyczny bogracz węgierski - aromatyczną zupę gulaszową z soczystą wołowiną, kolorową papryką i ziemniakami. Ten tradycyjny kociołek pełen intensywnych smaków to idealne danie na chłodne dni i spotkania z przyjaciółmi.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny węgierski bogracz z domowymi kluseczkami - rozgrzewająca, treściwa zupa gulaszowa z wołowiną, papryką i warzywami. Idealne danie jednogarnkowe na chłodne dni, które smakuje jeszcze lepiej następnego dnia.
łatwe
90 min.
4 os.
Aromatyczna zupa gulaszowa z papryką, wołowiną i warzywami. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne na obiad. Łatwy przepis na wyrazistą zupę mięsną z dodatkiem kolorowych papryk.
łatwe
30 min.
6 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa - aromatyczne danie o gęstej konsystencji i słodkim smaku. Przygotuj ją w 15 minut z cebuli i bulionu, podawaj z grzankami z serem. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
35 min.
4 os.
Odkryj klasyczną francuską zupę cebulową z chrupiącymi grzankami. Aromatyczna, gęsta, z nutą białego wina i sherry, podkreślona tymiankiem. Prosta w przygotowaniu, a jednocześnie wykwintna. Idealny przepis na rozgrzewający posiłek.
łatwe
60 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu i fasolki szparagowej - kremowa, pełna smaku i prosta w przygotowaniu. Idealne danie na obiad z nutą ziół i gałki muszkatołowej. Szybki przepis na zdrową zupę warzywną.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjne flaki wołowe - klasyczny przepis na pożywną, rozgrzewającą zupę z żołądka wołowego. Poznaj sekret przygotowania tego historycznego dania polskiej kuchni, cenionego od XIV wieku. Idealne na rodzinny obiad!
łatwe
30 min.
2 os.
Tradycyjna zupa cebulowa Buni - rozgrzewający, aromatyczny przepis z cebulą i porem. Idealna na chłodne dni, podawana z grzankami, groszkiem ptysiowym lub pasztecikami. Prosta i pełna smaku domowa klasyka.
Odkryj sekret soczystych klopsików wołowych do zupy! Poznaj najlepsze gatunki mięsa, techniki mielenia i dodatki, które sprawią, że Twoje pulpeciki będą idealne w każdej zupie. Sprawdzony przepis na 2025 rok.