łatwe
45 min.
6 os.
Aromatyczna zupa krem z batatów z curry - pyszne, rozgrzewające danie pełne orientalnych przypraw. Kremowa konsystencja, intensywny smak i łatwy przepis na zupę z batatów, która zachwyci każdego miłośnika warzywnych potraw.
łatwe
60 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu i fasolki szparagowej - kremowa, pełna smaku i prosta w przygotowaniu. Idealne danie na obiad z nutą ziół i gałki muszkatołowej. Szybki przepis na zdrową zupę warzywną.
średnie
30 min.
4 os.
Kremowy kociołek łososiowo-pomidorowy z delikatną rybą, świeżymi pomidorami i aromatycznymi warzywami. Idealne danie jednogarnkowe na obiad, łączące smak łososia z aksamitnym sosem mleczno-pomidorowym.
łatwe
30 min.
2 os.
Tradycyjna zupa cebulowa Buni - rozgrzewający, aromatyczny przepis z cebulą i porem. Idealna na chłodne dni, podawana z grzankami, groszkiem ptysiowym lub pasztecikami. Prosta i pełna smaku domowa klasyka.
Odkryj historię zupy nylonowej - tradycyjnego polskiego dania z czasów powojennych. Poznaj pochodzenie intrygującej nazwy, oryginalny przepis i ciekawostki kulinarne związane z tym wyjątkowym specjałem.
łatwe
45 min.
6 os.
Aromatyczna zupa krem z batatów z curry - pyszne, rozgrzewające danie pełne orientalnych przypraw. Kremowa konsystencja, intensywny smak i łatwy przepis na zupę z batatów, która zachwyci każdego miłośnika warzywnych potraw.
łatwe
60 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu i fasolki szparagowej - kremowa, pełna smaku i prosta w przygotowaniu. Idealne danie na obiad z nutą ziół i gałki muszkatołowej. Szybki przepis na zdrową zupę warzywną.
średnie
30 min.
4 os.
Kremowy kociołek łososiowo-pomidorowy z delikatną rybą, świeżymi pomidorami i aromatycznymi warzywami. Idealne danie jednogarnkowe na obiad, łączące smak łososia z aksamitnym sosem mleczno-pomidorowym.
łatwe
30 min.
2 os.
Tradycyjna zupa cebulowa Buni - rozgrzewający, aromatyczny przepis z cebulą i porem. Idealna na chłodne dni, podawana z grzankami, groszkiem ptysiowym lub pasztecikami. Prosta i pełna smaku domowa klasyka.
Odkryj historię zupy nylonowej - tradycyjnego polskiego dania z czasów powojennych. Poznaj pochodzenie intrygującej nazwy, oryginalny przepis i ciekawostki kulinarne związane z tym wyjątkowym specjałem.