łatwe
60 min.
4 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa z aromatycznym bulionem, karmelizowaną cebulą i grzankami zapieczonymi z serem ementaler. Proste, ekonomiczne i wyraziste danie, które zachwyci nawet wymagających smakoszy.
łatwe
60 min.
4 os.
Aromatyczna zupa cebulowa z pomidorami, wzbogacona tymiankiem i szałwią. Klasyczne francuskie danie z nutą octu winnego i białego wina, podawane z chrupiącymi, serowymi grzankami. Szybki i wykwintny przepis!
łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjna zupa cebulowa zapiekana z serem Gruyere i grzankami czosnkowymi. Aromatyczne danie z karmelizowaną cebulą, przyprawami ziołowymi i winem, gotowane powoli dla pełni smaku.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj tradycyjną toskańską zupę cebulową z chrupiącym boczkiem i serem. Aromatyczne, skarmelizowane cebule w bogatym bulionie tworzą rozgrzewające danie idealne na chłodne wieczory. Prosta i sycąca kuchnia włoska.
łatwe
60 min.
4 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa z aromatycznym bulionem, karmelizowaną cebulą i grzankami zapieczonymi z serem ementaler. Proste, ekonomiczne i wyraziste danie, które zachwyci nawet wymagających smakoszy.
łatwe
60 min.
4 os.
Aromatyczna zupa cebulowa z pomidorami, wzbogacona tymiankiem i szałwią. Klasyczne francuskie danie z nutą octu winnego i białego wina, podawane z chrupiącymi, serowymi grzankami. Szybki i wykwintny przepis!
łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjna zupa cebulowa zapiekana z serem Gruyere i grzankami czosnkowymi. Aromatyczne danie z karmelizowaną cebulą, przyprawami ziołowymi i winem, gotowane powoli dla pełni smaku.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj tradycyjną toskańską zupę cebulową z chrupiącym boczkiem i serem. Aromatyczne, skarmelizowane cebule w bogatym bulionie tworzą rozgrzewające danie idealne na chłodne wieczory. Prosta i sycąca kuchnia włoska.