Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Zupy

Filtrowane (14)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Do 60 min ×
  • Buraki ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (14)
Anuluj
  • Zupa buraczkowa z uszkami z kapusta i grzybami
    Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 7 września, 2025
    Zupa buraczkowa z uszkami z kapusta i grzybami
    0 (0)
    easy

    łatwe

    60 min.

    6 os.

    Tradycyjna zupa buraczkowa z domowymi uszkami z kapustą i grzybami. Pyszne połączenie warzyw, aromatycznych przypraw i marynowanych buraczków. Idealne danie na obiad, które rozgrzeje w chłodne dni.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 19 sierpnia, 2025
    Barszcz czerwony – ile kalorii ma tradycyjna polska zupa?
    0 (0)

    Odkryj kaloryczność tradycyjnego barszczu czerwonego - polskiej zupy, która zachwyca smakiem i lekkością. Poznaj wartości odżywcze i wpływ dodatków na kaloryczność tego klasycznego dania kuchni polskiej.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 13 czerwca, 2025
    Jak ugotować botwinkę: tradycyjne przepisy i wskazówki
    0 (0)

    Odkryj tradycyjne przepisy na botwinkę z młodych buraczków z nacią. Poznaj sekrety przygotowania tej pożywnej zupy, dobór składników i wskazówki kulinarne, które wydobędą jej najlepszy smak i wartości odżywcze.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
    Tradycyjny barszcz biały – przepis na wielkanocną zupę z zakwasu
    0 (0)

    Odkryj sekret idealnego barszczu białego na Wielkanoc - od domowego zakwasu po tradycyjne dodatki. Poznaj przepis na tę kwintesencję polskiej kuchni świątecznej, która zachwyca smakiem od pokoleń.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 20 kwietnia, 2025
    Kiedy dodać ocet do barszczu czerwonego i dlaczego to ważne
    0 (0)

    Odkryj sekret idealnego barszczu czerwonego! Dowiedz się, kiedy dodać ocet, by zachować intensywny rubinowy kolor zupy i poznaj chemiczne właściwości, które wpływają na jej wyjątkowy charakter.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni12
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top