łatwe
60 min.
8 os.
Rozgrzewająca zupa krem z marchewki z nutą korzennych przypraw, sokiem pomarańczowym i prażonymi migdałami. Idealna na chłodne dni, zaskakuje bogatym smakiem i aksamitną konsystencją.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z uszkami i majerankiem - rozgrzewająca, aromatyczna zupa idealna na wigilijny stół. Poznaj prosty przepis na klasyczną polską potrawę, która zachwyci całą rodzinę.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny barszcz ukraiński z burakami, fasolą i ziemniakami. Tradycyjna, sycąca zupa na wywarze warzywno-mięsnym, którą można wielokrotnie odgrzewać. Idealna na obiad z dodatkiem śmietany i koperku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna botwinka z młodymi buraczkami, wzmocniona rosołem i przyprawiona Barszczem czerwonym Knorr. Tradycyjna polska zupa idealna na lato, podawana z jajkiem i koperkiem.
średnie
60 min.
8 os.
Tradycyjny barszcz czerwony zabielany śmietaną, podany z ziemniakami w mundurkach. Aromatyczna zupa na wywarze wołowo-warzywnym z burakami i majerankiem - idealna propozycja na świąteczny stół.
Odkryj tradycyjne przepisy na botwinkę z młodych buraczków z nacią. Poznaj sekrety przygotowania tej pożywnej zupy, dobór składników i wskazówki kulinarne, które wydobędą jej najlepszy smak i wartości odżywcze.
Odkryj sekret idealnego barszczu białego na Wielkanoc - od domowego zakwasu po tradycyjne dodatki. Poznaj przepis na tę kwintesencję polskiej kuchni świątecznej, która zachwyca smakiem od pokoleń.
Odkryj sekret idealnego barszczu czerwonego! Dowiedz się, kiedy dodać ocet, by zachować intensywny rubinowy kolor zupy i poznaj chemiczne właściwości, które wpływają na jej wyjątkowy charakter.