średnie
90 min.
6 os.
Tradycyjny przepis na sękacz - warstwowe ciasto pieczone warstwa po warstwie. Dowiedz się jak przygotować to pyszne, migdałowe ciasto z delikatnym aromatem wanilii. Idealne na specjalne okazje!
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 1 maja, 2025
Odkryj tajniki przygotowania tradycyjnego podlaskiego sękacza w domowych warunkach. Poznaj historię tego wyjątkowego wypieku i sprawdzony przepis krok po kroku na prawdziwy kulinarny skarb Podlasia.
średnie
90 min.
6 os.
Tradycyjny przepis na sękacz - warstwowe ciasto pieczone warstwa po warstwie. Dowiedz się jak przygotować to pyszne, migdałowe ciasto z delikatnym aromatem wanilii. Idealne na specjalne okazje!
Odkryj tajniki przygotowania tradycyjnego podlaskiego sękacza w domowych warunkach. Poznaj historię tego wyjątkowego wypieku i sprawdzony przepis krok po kroku na prawdziwy kulinarny skarb Podlasia.