łatwe
60 min.
5 os.
Klasyczne włoskie tiramisu z mascarpone, kawą i amaretto. Kremowy deser bez pieczenia, łatwy w przygotowaniu. Idealne na każdą okazję - od rodzinnego spotkania po świąteczny stół. Smakuje najlepiej schłodzone!
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 4 maja, 2025
Odkryj tradycyjną francuską galette - rustykalne, okrągłe wypieki z charakterystycznie zagiętymi brzegami. Poznaj sekret kruchego ciasta i nieperfekcyjnej formy, która stanowi kwintesencję wiejskiej kuchni francuskiej.
łatwe
60 min.
5 os.
Klasyczne włoskie tiramisu z mascarpone, kawą i amaretto. Kremowy deser bez pieczenia, łatwy w przygotowaniu. Idealne na każdą okazję - od rodzinnego spotkania po świąteczny stół. Smakuje najlepiej schłodzone!
Odkryj tradycyjną francuską galette - rustykalne, okrągłe wypieki z charakterystycznie zagiętymi brzegami. Poznaj sekret kruchego ciasta i nieperfekcyjnej formy, która stanowi kwintesencję wiejskiej kuchni francuskiej.