łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne domowe bułeczki drożdżowe z pesto i serem, posypane pestkami dyni. Idealne jako przekąska lub dodatek do obiadu. Łatwe w przygotowaniu, aromatyczne i chrupiące po upieczeniu.
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 21 kwietnia, 2025
Odkryj bazlama - tradycyjny turecki chlebek z Anatolii o wielowiekowej historii. Poznaj autentyczny przepis, techniki wypieku i kreatywne sposoby podawania tego pysznego płaskiego pieczywa.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne domowe bułeczki drożdżowe z pesto i serem, posypane pestkami dyni. Idealne jako przekąska lub dodatek do obiadu. Łatwe w przygotowaniu, aromatyczne i chrupiące po upieczeniu.
Odkryj bazlama - tradycyjny turecki chlebek z Anatolii o wielowiekowej historii. Poznaj autentyczny przepis, techniki wypieku i kreatywne sposoby podawania tego pysznego płaskiego pieczywa.