łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne domowe bułeczki drożdżowe z pesto i serem, posypane pestkami dyni. Idealne jako przekąska lub dodatek do obiadu. Łatwe w przygotowaniu, aromatyczne i chrupiące po upieczeniu.
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
Odkryj historię bannock - tradycyjnego chleba z Wysp Brytyjskich, którego korzenie sięgają czasów neolitycznych. Poznaj ewolucję tego prostego wypieku od celtyckich początków po współczesne warianty.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne domowe bułeczki drożdżowe z pesto i serem, posypane pestkami dyni. Idealne jako przekąska lub dodatek do obiadu. Łatwe w przygotowaniu, aromatyczne i chrupiące po upieczeniu.
Odkryj historię bannock - tradycyjnego chleba z Wysp Brytyjskich, którego korzenie sięgają czasów neolitycznych. Poznaj ewolucję tego prostego wypieku od celtyckich początków po współczesne warianty.