Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Wypieki i desery

Filtrowane (6)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Mąka pszenna ×
  • Migdały ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Pokaż (6)
Anuluj
  • Kruche z cukrem
    Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 18 maja, 2025
    Kruche z cukrem
    easy

    łatwe

    45 min.

    5 os.

    Domowe ciasteczka kruche z cukrem - prosty i szybki przepis na klasyczny deser. Idealne do kawy, na co dzień i na specjalne okazje. Łatwe w przygotowaniu nawet dla początkujących kucharzy.

  • Ciasteczka migdałowe z sosem kawowo-karmelowym
    Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Ciasteczka migdałowe z sosem kawowo-karmelowym
    hard

    trudne

    20 min.

    8 os.

    Pyszne ciasteczka migdałowe z domowym sosem kawowo-karmelowym. Chrupiące, dwukrotnie pieczone słodkości z nutą migdałów, podawane z aromatycznym karmelem kawowym. Idealne na deser lub do popołudniowej kawy.

  • Sękacz
    Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
    Sękacz
    medium

    średnie

    90 min.

    6 os.

    Tradycyjny przepis na sękacz - warstwowe ciasto pieczone warstwa po warstwie. Dowiedz się jak przygotować to pyszne, migdałowe ciasto z delikatnym aromatem wanilii. Idealne na specjalne okazje!

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
    Idealne ciasto na naleśniki z serem – przepis na puszysty deser

    Odkryj sekret puszystych naleśników z serem dzięki idealnemu przepisowi na ciasto. Poznaj kluczowe składniki, proporcje i techniki przygotowania, które zapewnią doskonałą konsystencję i smak tego klasycznego deseru.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 28 maja, 2025
    Idealne ciasto na domowe burgery: przepis na puszyste bułki

    Odkryj sekret puszystych domowych bułek do burgerów z naszym sprawdzonym przepisem na idealne ciasto. Poznaj precyzyjne proporcje składników i techniki, które zapewnią doskonałą strukturę i smak Twoim burgerom w 2025 roku.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
    Jak zapleść chałkę z 4 i 6 części – tradycyjne sposoby krok po kroku

    Odkryj tradycyjne techniki zaplatania chałki z 4 i 6 części. Poznaj symbolikę tego wyjątkowego pieczywa o żydowskich korzeniach, które stało się nieodłącznym elementem polskiej tradycji piekarniczej. Krok po kroku nauczysz się perfekcyjnego wyplatania.

  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top