Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep MultiCook
    • Akcesoria barmańskie
    • Akcesoria do kawy i herbaty
    • Garnki i patelnie
    • Grill i BBQ
    • Naczynie i akcesoria do pieczenia
    • Noże i akcesoria
    • Przechowywanie żywności
    • Przybory i akcesoria kuchenne
    • Sprzęty kuchenne
    • Sztućce
    • Zastawa stołowa
    • Mrożone produkty (półprodukty)
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep MultiCook
    • Akcesoria barmańskie
    • Akcesoria do kawy i herbaty
    • Garnki i patelnie
    • Grill i BBQ
    • Naczynie i akcesoria do pieczenia
    • Noże i akcesoria
    • Przechowywanie żywności
    • Przybory i akcesoria kuchenne
    • Sprzęty kuchenne
    • Sztućce
    • Zastawa stołowa
    • Mrożone produkty (półprodukty)

Wypieki i desery

Filtrowane (19)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • > 60 min ×
  • Jajka ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (19)
Anuluj
  • Piankowa pychotka
    Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 22 lipca, 2025
    Piankowa pychotka
    medium

    średnie

    90 min.

    1 os.

    Pyszne ciasto biszkoptowe z kremem, piankami Jojo i galaretką. Domowy deser, który zachwyci swoim puszystym smakiem i wyglądem. Idealne na rodzinne spotkania i specjalne okazje. Sprawdzony przepis na piankową pychotkę.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 17 lipca, 2025
    Zakalec w cieście: przyczyny i sposoby ratowania wypieku

    Odkryj przyczyny powstawania zakalca w cieście i poznaj skuteczne sposoby ratowania nieudanego wypieku. Praktyczne wskazówki, jak uniknąć gęstej, wilgotnej warstwy psującej strukturę i smak domowych wypieków.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 14 lipca, 2025
    Eklerki domowe: przepis na idealne ciasto parzone krok po kroku

    Odkryj tajniki przygotowania idealnych eklerków domowych z perfekcyjnym ciastem parzonym. Poznaj sprawdzone proporcje składników i krok po kroku opanuj sztukę tworzenia tych klasycznych francuskich słodkości w swojej kuchni.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 8 lipca, 2025
    Beza pavlova – sprawdzone porady jak zrobić idealny deser

    Odkryj sekrety przygotowania idealnej bezy Pavlova! Poznaj sprawdzone porady, historię tego wyjątkowego deseru i techniki, które zapewnią chrupiącą skorupkę i miękkie wnętrze. Przepis na słodki sukces w 2025 roku!

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 1 lipca, 2025
    Klasyczne ciasta przekładane z kremem – pomysły na wyborny deser

    Odkryj sekrety klasycznych ciast przekładanych w nowoczesnej odsłonie 2025 roku. Poznaj tradycyjne polskie receptury wzbogacone o innowacyjne techniki cukiernicze i wysokiej jakości składniki, które zachwycą każde podniebienie.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 28 czerwca, 2025
    Biszkopt rzucany o podłogę – tradycyjny test jakości wypieku

    Odkryj sekret tradycyjnego polskiego testu jakości biszkoptu - rzucanie o podłogę! Poznaj XVII-wieczną metodę oceny idealnego wypieku, która przetrwała do dziś w naszej cukierniczej kulturze.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 18 czerwca, 2025
    Tradycyjne pączki polskie – jak przygotować w 3 prostych krokach

    Odkryj sekret idealnych polskich pączków! Poznaj prosty przepis na puszyste ciasto drożdżowe i naucz się przygotowywać tradycyjne pączki w zaledwie trzech krokach. Domowe wypieki nigdy nie były łatwiejsze!

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    Faworki domowe – sprawdzone przepisy i sekrety chrupiącego ciasta

    Odkryj sekrety przygotowania idealnych faworków domowych z naszymi sprawdzonymi przepisami. Poznaj tradycyjne składniki, proporcje i techniki, które gwarantują chrupiące, złociste ciasto na karnawałowy przysmak.

  • Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    Jak upiec idealne bezy – temperatura i czas suszenia krok po kroku

    Odkryj sekrety perfekcyjnych bez domowych w 2025 roku! Poznaj optymalne temperatury, czasy suszenia oraz proporcje składników dla różnych rodzajów bez - francuskich i szwajcarskich. Krok po kroku do kruchych i pysznych słodkości.

12Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top