łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjna wołowina po piemoncku duszona w czerwonym winie z warzywami. Aromatyczne, soczyste danie prosto z włoskich Alp - idealne na obiad lub kolację z przyjaciółmi. Podawaj z gnocchi dla autentycznego smaku Włoch.
łatwe
45 min.
2 os.
Aromatyczna wołowina duszona z selerem naciowym - proste i sycące danie jednogarnkowe. Delikatne mięso marynowane w gorczycy i kolendrze, duszone z cebulą i chrupiącym selerem. Idealny obiad dla całej rodziny.
średnie
60 min.
4 os.
Soczysta wołowina duszona podana z domowym sosem chrzanowym. Tradycyjny przepis na delikatne mięso gotowane z warzywami, doprawione esencją Knorr i serwowane z orzeźwiającym dodatkiem jogurtowego sosu.
średnie
90 min.
4 os.
Soczysta wołowina duszona w winie z ziemniakami i aromatycznymi ziołami. Tradycyjny przepis na rozgrzewające danie, idealne na obiad. Mięso delikatnie przesmażone z cebulą i czosnkiem, doprawione pomidorami i przyprawami.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjna wołowina po piemoncku duszona w czerwonym winie z warzywami. Aromatyczne, soczyste danie prosto z włoskich Alp - idealne na obiad lub kolację z przyjaciółmi. Podawaj z gnocchi dla autentycznego smaku Włoch.
łatwe
45 min.
2 os.
Aromatyczna wołowina duszona z selerem naciowym - proste i sycące danie jednogarnkowe. Delikatne mięso marynowane w gorczycy i kolendrze, duszone z cebulą i chrupiącym selerem. Idealny obiad dla całej rodziny.
średnie
60 min.
4 os.
Soczysta wołowina duszona podana z domowym sosem chrzanowym. Tradycyjny przepis na delikatne mięso gotowane z warzywami, doprawione esencją Knorr i serwowane z orzeźwiającym dodatkiem jogurtowego sosu.
średnie
90 min.
4 os.
Soczysta wołowina duszona w winie z ziemniakami i aromatycznymi ziołami. Tradycyjny przepis na rozgrzewające danie, idealne na obiad. Mięso delikatnie przesmażone z cebulą i czosnkiem, doprawione pomidorami i przyprawami.