łatwe
30 min.
1 os.
Pyszna tarta z fetą i pomidorami - idealne danie na obiad lub kolację. Chrupiące ciasto z aromatycznym nadzieniem ze szpinaku, fety i soczystych pomidorków. Doskonała zarówno na ciepło, jak i na zimno.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na pyszną tartę ze szpinakiem i serem na bazie ciasta francuskiego. Łatwa w przygotowaniu, idealna na drugie śniadanie lub przystawkę. Poznaj sekret soczystego nadzienia i chrupiącego spodu!
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna tarta z mięsem mielonym na cieście francuskim, zapiekana z kremową masą jajeczno-śmietanową i serem. Idealne danie obiadowe, które zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszna tarta z salami i serem - klasyczne francuskie danie w wytrawnej wersji. Kruche ciasto z aromatycznym nadzieniem jajeczno-śmietanowym, idealne zarówno na ciepło jak i jako zimna przekąska. Prosty przepis na wyborną tartę!
łatwe
30 min.
6 os.
Chrupiąca tarta warzywna na cieście francuskim - wykwintne danie inspirowane kuchnią francuską. Idealna na obiad, kolację lub przekąskę. Proste w przygotowaniu połączenie warzyw i mozzarelli na kruchym spodzie.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 sierpnia, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini tarty z kurczakiem i papryką - idealna przekąska na przyjęcie. Szybkie w przygotowaniu, aromatyczne dzięki kuminu i kolendrze, doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno. Domowe tartaletki z mięsem.
trudne
60 min.
6 os.
Pyszna tarta z dżemem wiśniowym - klasyczny deser z kruchego ciasta i słodkiego nadzienia. Idealna na rodzinne spotkania, łatwa w przygotowaniu. Podawaj z lodami i świeżymi wiśniami dla wyjątkowego smaku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna tarta z karmelizowaną cebulą na cieście francuskim. Szybki i prosty przepis na aromatyczne danie, które możesz podać na ciepło lub zimno. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna tarta szparagowa z chlebem, jajkami i serem. Łatwa do przygotowania, idealna na wiosenny obiad lub kolację. Kremowa i aromatyczna potrawa ze świeżych szparagów.
łatwe
30 min.
1 os.
Pyszna tarta z fetą i pomidorami - idealne danie na obiad lub kolację. Chrupiące ciasto z aromatycznym nadzieniem ze szpinaku, fety i soczystych pomidorków. Doskonała zarówno na ciepło, jak i na zimno.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na pyszną tartę ze szpinakiem i serem na bazie ciasta francuskiego. Łatwa w przygotowaniu, idealna na drugie śniadanie lub przystawkę. Poznaj sekret soczystego nadzienia i chrupiącego spodu!
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna tarta z mięsem mielonym na cieście francuskim, zapiekana z kremową masą jajeczno-śmietanową i serem. Idealne danie obiadowe, które zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszna tarta z salami i serem - klasyczne francuskie danie w wytrawnej wersji. Kruche ciasto z aromatycznym nadzieniem jajeczno-śmietanowym, idealne zarówno na ciepło jak i jako zimna przekąska. Prosty przepis na wyborną tartę!
łatwe
30 min.
6 os.
Chrupiąca tarta warzywna na cieście francuskim - wykwintne danie inspirowane kuchnią francuską. Idealna na obiad, kolację lub przekąskę. Proste w przygotowaniu połączenie warzyw i mozzarelli na kruchym spodzie.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini tarty z kurczakiem i papryką - idealna przekąska na przyjęcie. Szybkie w przygotowaniu, aromatyczne dzięki kuminu i kolendrze, doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno. Domowe tartaletki z mięsem.
trudne
60 min.
6 os.
Pyszna tarta z dżemem wiśniowym - klasyczny deser z kruchego ciasta i słodkiego nadzienia. Idealna na rodzinne spotkania, łatwa w przygotowaniu. Podawaj z lodami i świeżymi wiśniami dla wyjątkowego smaku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna tarta z karmelizowaną cebulą na cieście francuskim. Szybki i prosty przepis na aromatyczne danie, które możesz podać na ciepło lub zimno. Idealna na obiad lub kolację.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna tarta szparagowa z chlebem, jajkami i serem. Łatwa do przygotowania, idealna na wiosenny obiad lub kolację. Kremowa i aromatyczna potrawa ze świeżych szparagów.