łatwe
30 min.
4 os.
Orientalne sataye z piersi kaczki marynowane w imbirze i chilli, podane z sosem kokosowym i ryżem. Szybka i aromatyczna przystawka z kuchni azjatyckiej, idealna na spotkanie ze znajomymi.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 lipca, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste sataye wołowe z kremowym sosem orzechowym. Delikatne paski polędwicy marynowane w przyprawach, grillowane do perfekcji i podane z aromatycznym sosem. Idealny przepis na grilla lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalne sataye z piersi kaczki marynowane w imbirze i chilli, podane z sosem kokosowym i ryżem. Szybka i aromatyczna przystawka z kuchni azjatyckiej, idealna na spotkanie ze znajomymi.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste sataye wołowe z kremowym sosem orzechowym. Delikatne paski polędwicy marynowane w przyprawach, grillowane do perfekcji i podane z aromatycznym sosem. Idealny przepis na grilla lub kolację.