łatwe
15 min.
4 os.
Prosty i efektowny torcik z kaszy manny bez pieczenia, z galaretką i owocami. Idealny letni deser dla początkujących kucharzy. Szybki w przygotowaniu, doskonały na upalne dni w ogrodzie lub na balkonie.
średnie
120 min.
10 os.
Orzeźwiający torcik mango bez pieczenia - idealny letni deser z kremową masą, świeżymi owocami i delikatnym biszkoptem. Prosty przepis na egzotyczne ciasto, które zachwyci smakiem i wyglądem w upalne dni.
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowe tofu w aromatycznym sosie curry z mleczkiem kokosowym i fasolką. Szybkie, egzotyczne danie wegetariańskie, które zachwyci smakiem. Idealne z ryżem na obiad lub kolację.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
20 min.
4 os.
Aromatyczne tofu z papryką, kalafiorem i czarnym pieprzem. Szybkie, wegetariańskie danie z chrupiącymi orzeszkami i kolendrą. Idealne na obiad lub kolację dla miłośników kuchni roślinnej.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
łatwe
15 min.
4 os.
Prosty i efektowny torcik z kaszy manny bez pieczenia, z galaretką i owocami. Idealny letni deser dla początkujących kucharzy. Szybki w przygotowaniu, doskonały na upalne dni w ogrodzie lub na balkonie.
średnie
120 min.
10 os.
Orzeźwiający torcik mango bez pieczenia - idealny letni deser z kremową masą, świeżymi owocami i delikatnym biszkoptem. Prosty przepis na egzotyczne ciasto, które zachwyci smakiem i wyglądem w upalne dni.
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowe tofu w aromatycznym sosie curry z mleczkiem kokosowym i fasolką. Szybkie, egzotyczne danie wegetariańskie, które zachwyci smakiem. Idealne z ryżem na obiad lub kolację.
łatwe
20 min.
4 os.
Aromatyczne tofu z papryką, kalafiorem i czarnym pieprzem. Szybkie, wegetariańskie danie z chrupiącymi orzeszkami i kolendrą. Idealne na obiad lub kolację dla miłośników kuchni roślinnej.
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.