Wybierz danie
  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 25 maja, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    6 os.

    Chrupiąca cukinia w złocistym cieście to idealna przekąska na grilla lub przyjęcie. Plastry cukinii obtoczone w gęstym cieście z kostką rosołową, smażone na złoto. Podawaj z dipem jogurtowym!

  • easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszne warzywne ragout z fasolą, cukinią, dynią i selerem. Proste danie jednogarnkowe duszone z aromatycznymi przyprawami. Idealne z ryżem na sycący, wegetariański obiad.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Pyszne nadziewane pieczarki karnawałowe z szynką wieprzową i aromatycznymi przyprawami. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu, soczysta i pełna smaku. Gotowe w 30 minut!

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    5 os.

    Soczysty udziec indyczy faszerowany mielonym mięsem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na eleganckie danie, które zachwyci smakiem i wyglądem. Idealne na świąteczny obiad lub rodzinną uroczystość.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    6 os.

    Soczysty pieczony udziec z indyka marynowany w aromatycznej mieszance czosnku, miodu i przypraw. Prosty przepis na delikatne mięso, które po długim pieczeniu w rękawie zachwyci każdego swoim smakiem i kruchością.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025

    Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025

    Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.