łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
średnie
90 min.
3 os.
Soczysta polędwiczka wieprzowa faszerowana kolorową papryką, pieczarkami i szpinakiem. Aromatyczne, pieczone danie mięsne idealne na obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczysta polędwiczka w słodko-kwaśnej glazurze rabarbarowej z nutą cynamonu i truskawek. Delikatne mięso w aromatycznym sosie to idealny pomysł na wykwintny obiad, który zachwyci smakiem.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
średnie
90 min.
3 os.
Soczysta polędwiczka wieprzowa faszerowana kolorową papryką, pieczarkami i szpinakiem. Aromatyczne, pieczone danie mięsne idealne na obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczysta polędwiczka w słodko-kwaśnej glazurze rabarbarowej z nutą cynamonu i truskawek. Delikatne mięso w aromatycznym sosie to idealny pomysł na wykwintny obiad, który zachwyci smakiem.
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.