- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 czerwca, 2025
łatwe
5 min.
5 os.
Pyszna szwajcarska quiche z brokułami i serem - wegetariańska tarta na cieście francuskim z kremowym nadzieniem jajeczno-śmietanowym. Idealna na obiad, kolację lub lunch do pracy.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
średnie
60 min.
4 os.
Pyszna quiche z ciastem ryżowym, warzywami i serem. Domowe danie z chrupiącą podstawą z ryżu, cukinią, pomidorkami i aromatycznym nadzieniem. Idealne na obiad lub kolację dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
łatwe
5 min.
5 os.
Pyszna szwajcarska quiche z brokułami i serem - wegetariańska tarta na cieście francuskim z kremowym nadzieniem jajeczno-śmietanowym. Idealna na obiad, kolację lub lunch do pracy.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
średnie
60 min.
4 os.
Pyszna quiche z ciastem ryżowym, warzywami i serem. Domowe danie z chrupiącą podstawą z ryżu, cukinią, pomidorkami i aromatycznym nadzieniem. Idealne na obiad lub kolację dla całej rodziny.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.