łatwe
15 min.
6 os.
Chrupiąca cukinia w złocistym cieście to idealna przekąska na grilla lub przyjęcie. Plastry cukinii obtoczone w gęstym cieście z kostką rosołową, smażone na złoto. Podawaj z dipem jogurtowym!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne nadziewane pieczarki karnawałowe z szynką wieprzową i aromatycznymi przyprawami. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu, soczysta i pełna smaku. Gotowe w 30 minut!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 kwietnia, 2025
Odkryj sekrety przygotowania idealnie miękkiego domowego smalcu ze skwarkami. Poznaj najlepsze techniki doboru surowców, które zapewnią wyśmienity smak i perfekcyjną konsystencję tego tradycyjnego przysmaku.
łatwe
15 min.
6 os.
Chrupiąca cukinia w złocistym cieście to idealna przekąska na grilla lub przyjęcie. Plastry cukinii obtoczone w gęstym cieście z kostką rosołową, smażone na złoto. Podawaj z dipem jogurtowym!
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne nadziewane pieczarki karnawałowe z szynką wieprzową i aromatycznymi przyprawami. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu, soczysta i pełna smaku. Gotowe w 30 minut!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
Odkryj sekrety przygotowania idealnie miękkiego domowego smalcu ze skwarkami. Poznaj najlepsze techniki doboru surowców, które zapewnią wyśmienity smak i perfekcyjną konsystencję tego tradycyjnego przysmaku.