łatwe
15 min.
4 os.
Pyszny placek z galaretką, kremem mascarpone i owocami - idealne ciasto na letnie uroczystości. Łatwy przepis na efektowny deser warstwowy, który zachwyci gości swoim smakiem i wyglądem.
łatwe
90 min.
10 os.
Puszysty placek jogurtowy o delikatnej, wilgotnej konsystencji. Proste ciasto, które długo zachowuje świeżość. Idealne na spotkania z przyjaciółmi, doskonałe samo lub z owocami i czekoladą. Sprawdzony przepis na słodki deser.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszny placek z galaretką, kremem mascarpone i owocami - idealne ciasto na letnie uroczystości. Łatwy przepis na efektowny deser warstwowy, który zachwyci gości swoim smakiem i wyglądem.
łatwe
90 min.
10 os.
Puszysty placek jogurtowy o delikatnej, wilgotnej konsystencji. Proste ciasto, które długo zachowuje świeżość. Idealne na spotkania z przyjaciółmi, doskonałe samo lub z owocami i czekoladą. Sprawdzony przepis na słodki deser.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.