średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny pasztet z królika - delikatny i wykwintny specjał staropolskiej kuchni. Dowiedz się jak przygotować aromatyczne danie z dodatkiem wątróbki, włoszczyzny i ziół, idealne na uroczyste przyjęcia.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
1 os.
Domowy pasztet z czerwonej soczewicy z dodatkiem ryżu i batatów, podany z orzeźwiającym sosem kolendrowym. Wegańska alternatywa dla tradycyjnych pasztetów mięsnych, idealna na kanapki i przekąski.
łatwe
30 min.
1 os.
Pyszny, wegetariański pasztet z dyni i białej fasoli - idealne połączenie jesiennych smaków. Łatwy w przygotowaniu, bogaty w białko i doskonały jako zdrowa przekąska do pieczywa. Wypróbuj ten aromatyczny przepis!
średnie
90 min.
6 os.
Tradycyjny pasztet polski z wieprzowiny, wołowiny i wątróbki. Domowy przepis na kremową wędlinę pieczoną w keksówce. Idealna przekąska na święta i do kanapek na co dzień.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 września, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Domowy pasztet z wątróbki drobiowej - kremowy, delikatny i łatwy w przygotowaniu. Bez pieczenia i mielenia, z aromatycznymi przyprawami. Idealny dodatek do kanapek, krakersów i grzanek na przyjęciach.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet drobiowy z udek kurczaka, piersi indyka i wątróbki. Soczyste mięso z aromatyczną włoszczyzną tworzy idealną pastę na kanapki. Prosty przepis na tradycyjny polski przysmak.
łatwe
105 min.
10 os.
Domowy pasztet z mięsa i warzyw z rosołu - prosty przepis na pyszną wędlinę. Idealny sposób na wykorzystanie resztek z niedzielnego obiadu. Delikatny, aromatyczny i pełen smaku.
średnie
90 min.
6 os.
Domowy pasztet z kurczaka z ukrytymi warzywami - marchewką i fasolką. Prosty przepis na pyszną warstwową przekąskę, idealną na kanapki. Soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami Knorr.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjny pasztet staropolski z boczkiem, wątróbką i grzybami. Domowa receptura z aromatycznymi przyprawami i kremową konsystencją. Idealny na świąteczny stół lub jako wykwintna przekąska.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny pasztet z królika - delikatny i wykwintny specjał staropolskiej kuchni. Dowiedz się jak przygotować aromatyczne danie z dodatkiem wątróbki, włoszczyzny i ziół, idealne na uroczyste przyjęcia.
łatwe
30 min.
1 os.
Domowy pasztet z czerwonej soczewicy z dodatkiem ryżu i batatów, podany z orzeźwiającym sosem kolendrowym. Wegańska alternatywa dla tradycyjnych pasztetów mięsnych, idealna na kanapki i przekąski.
łatwe
30 min.
1 os.
Pyszny, wegetariański pasztet z dyni i białej fasoli - idealne połączenie jesiennych smaków. Łatwy w przygotowaniu, bogaty w białko i doskonały jako zdrowa przekąska do pieczywa. Wypróbuj ten aromatyczny przepis!
średnie
90 min.
6 os.
Tradycyjny pasztet polski z wieprzowiny, wołowiny i wątróbki. Domowy przepis na kremową wędlinę pieczoną w keksówce. Idealna przekąska na święta i do kanapek na co dzień.
łatwe
30 min.
4 os.
Domowy pasztet z wątróbki drobiowej - kremowy, delikatny i łatwy w przygotowaniu. Bez pieczenia i mielenia, z aromatycznymi przyprawami. Idealny dodatek do kanapek, krakersów i grzanek na przyjęciach.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet drobiowy z udek kurczaka, piersi indyka i wątróbki. Soczyste mięso z aromatyczną włoszczyzną tworzy idealną pastę na kanapki. Prosty przepis na tradycyjny polski przysmak.
łatwe
105 min.
10 os.
Domowy pasztet z mięsa i warzyw z rosołu - prosty przepis na pyszną wędlinę. Idealny sposób na wykorzystanie resztek z niedzielnego obiadu. Delikatny, aromatyczny i pełen smaku.
średnie
90 min.
6 os.
Domowy pasztet z kurczaka z ukrytymi warzywami - marchewką i fasolką. Prosty przepis na pyszną warstwową przekąskę, idealną na kanapki. Soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami Knorr.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjny pasztet staropolski z boczkiem, wątróbką i grzybami. Domowa receptura z aromatycznymi przyprawami i kremową konsystencją. Idealny na świąteczny stół lub jako wykwintna przekąska.