łatwe
15 min.
4 os.
Prosty i efektowny torcik z kaszy manny bez pieczenia, z galaretką i owocami. Idealny letni deser dla początkujących kucharzy. Szybki w przygotowaniu, doskonały na upalne dni w ogrodzie lub na balkonie.
średnie
75 min.
4 os.
Odkryj autentyczny smak Węgier z przepisem na langosza z gulaszem wołowym. Chrupiące placki ziemniaczane z aromatycznym, majerankowo-paprykowym gulaszem to doskonały pomysł na sycący posiłek pełen wyrazistych smaków.
średnie
120 min.
10 os.
Orzeźwiający torcik mango bez pieczenia - idealny letni deser z kremową masą, świeżymi owocami i delikatnym biszkoptem. Prosty przepis na egzotyczne ciasto, które zachwyci smakiem i wyglądem w upalne dni.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 maja, 2025
Odkryj sekrety przygotowania langosza - tradycyjnego węgierskiego przysmaku o puszystej konsystencji. Poznaj historię i przepis na tę smażoną przekąskę, którą pokochała cała Europa Środkowa.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
łatwe
15 min.
4 os.
Prosty i efektowny torcik z kaszy manny bez pieczenia, z galaretką i owocami. Idealny letni deser dla początkujących kucharzy. Szybki w przygotowaniu, doskonały na upalne dni w ogrodzie lub na balkonie.
średnie
75 min.
4 os.
Odkryj autentyczny smak Węgier z przepisem na langosza z gulaszem wołowym. Chrupiące placki ziemniaczane z aromatycznym, majerankowo-paprykowym gulaszem to doskonały pomysł na sycący posiłek pełen wyrazistych smaków.
średnie
120 min.
10 os.
Orzeźwiający torcik mango bez pieczenia - idealny letni deser z kremową masą, świeżymi owocami i delikatnym biszkoptem. Prosty przepis na egzotyczne ciasto, które zachwyci smakiem i wyglądem w upalne dni.
Odkryj sekrety przygotowania langosza - tradycyjnego węgierskiego przysmaku o puszystej konsystencji. Poznaj historię i przepis na tę smażoną przekąskę, którą pokochała cała Europa Środkowa.
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.