Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Pyszne knedle serowe z twarogu - tradycyjny przepis na rozpływające się w ustach kluski z okrasą cynamonową. Proste i szybkie w przygotowaniu danie, idealne na rodzinny obiad lub słodką przekąskę.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    75 min.

    4 os.

    Odkryj autentyczny smak Węgier z przepisem na langosza z gulaszem wołowym. Chrupiące placki ziemniaczane z aromatycznym, majerankowo-paprykowym gulaszem to doskonały pomysł na sycący posiłek pełen wyrazistych smaków.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
    hard

    trudne

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 9 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    60 min.

    6 os.

    Pyszne knedle z truskawkami - tradycyjne danie z ciasta ziemniaczanego z owocowym nadzieniem. Idealne na słodki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu, ekonomiczne i niezwykle smaczne z dodatkiem śmietany i mięty.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.

  • easy

    łatwe

    110 min.

    6 os.

    Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 maja, 2025

    Odkryj sekrety przygotowania langosza - tradycyjnego węgierskiego przysmaku o puszystej konsystencji. Poznaj historię i przepis na tę smażoną przekąskę, którą pokochała cała Europa Środkowa.