• easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Tradycyjna kapusta zasmażana z koperkiem - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczne, miękkie danie idealne do mięs, rolad i schabowego. Prosty przepis na pyszny dodatek, który urozmaici każdy rodzinny obiad.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    8 os.

    Tradycyjna zasmażana kapusta z grzybami i kiełbasą - aromatyczne, domowe danie idealne jako dodatek do obiadu. Pachnąca koperkiem i przyprawami, doskonała na co dzień i od święta. Sprawdź przepis na tę polską klasykę!

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Tradycyjna kapusta zasmażana z boczkiem - aromatyczne, polskie danie z młodej białej kapusty, wędzonego boczku i cebuli. Idealna jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska. Łatwy przepis z zasmażką Knorr.