łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny kapuśniak z boczkiem i kiełbasą - rozgrzewająca, aromatyczna zupa z kiszonej kapusty. Klasyczny polski przepis gotowy w godzinę, idealny na chłodne dni. Pyszny, sycący i pełen domowego smaku.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny kapuśniak na żeberkach z kiszonej kapusty - rozgrzewająca zupa kuchni staropolskiej. Aromatyczny wywar z żeberkami, wędzonką i warzywami, idealny na niedzielny obiad. Prosta receptura pełna domowego smaku.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z rostbefu z miodowo-ziołową glazurą. Idealnie grillowane mięso wołowe z aromatyczną marynatą na bazie szalotki, czosnku i tymianku. Doskonały przepis na grilla z pieczonymi ziemniakami.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszny kapuśniak z młodej kapusty na wywarze wołowym - tradycyjna polska zupa w nowej odsłonie. Proste danie obiadowe z ziemniakami, marchewką i świeżymi pomidorami. Idealna propozycja na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki w aromatycznym sosie pieprzowym - idealne danie na wyjątkową okazję. Odkryj sekret przygotowania wyrazistego sosu z zielonym pieprzem, winem i musztardą Dijon, który podkreśli smak mięsa.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczysty stek z grilla z rostbefu wołowego, marynowany w soku z cytryny i przyprawie Knorr. Idealnie wysmażony i skropiony sosem Worcestershire - amerykańska klasyka przygotowana w domowym zaciszu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty grillowany stek wołowy w chrupiącej ciabatcie z konfiturą z cebuli, serem i rukolą. Idealne danie na grilla z prostą marynowaną wołowiną i domowymi dodatkami.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj sekret soczystych steków z aromatycznym masłem! Trzy warianty: koper włoski z cytryną, pomarańczowo-kolendrowe i czosnkowo-ziołowe. Idealne do perfekcyjnie wysmażonego mięsa na kolację.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste steki z polędwicy wołowej z kremowym serem gorgonzola, podane z pieczonymi ziemniakami i pomidorkami. Proste i eleganckie danie, idealne na kolację lub grilla. Szybki przepis na wyjątkowy posiłek.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny kapuśniak z boczkiem i kiełbasą - rozgrzewająca, aromatyczna zupa z kiszonej kapusty. Klasyczny polski przepis gotowy w godzinę, idealny na chłodne dni. Pyszny, sycący i pełen domowego smaku.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny kapuśniak na żeberkach z kiszonej kapusty - rozgrzewająca zupa kuchni staropolskiej. Aromatyczny wywar z żeberkami, wędzonką i warzywami, idealny na niedzielny obiad. Prosta receptura pełna domowego smaku.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z rostbefu z miodowo-ziołową glazurą. Idealnie grillowane mięso wołowe z aromatyczną marynatą na bazie szalotki, czosnku i tymianku. Doskonały przepis na grilla z pieczonymi ziemniakami.
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszny kapuśniak z młodej kapusty na wywarze wołowym - tradycyjna polska zupa w nowej odsłonie. Proste danie obiadowe z ziemniakami, marchewką i świeżymi pomidorami. Idealna propozycja na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki w aromatycznym sosie pieprzowym - idealne danie na wyjątkową okazję. Odkryj sekret przygotowania wyrazistego sosu z zielonym pieprzem, winem i musztardą Dijon, który podkreśli smak mięsa.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczysty stek z grilla z rostbefu wołowego, marynowany w soku z cytryny i przyprawie Knorr. Idealnie wysmażony i skropiony sosem Worcestershire - amerykańska klasyka przygotowana w domowym zaciszu.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty grillowany stek wołowy w chrupiącej ciabatcie z konfiturą z cebuli, serem i rukolą. Idealne danie na grilla z prostą marynowaną wołowiną i domowymi dodatkami.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj sekret soczystych steków z aromatycznym masłem! Trzy warianty: koper włoski z cytryną, pomarańczowo-kolendrowe i czosnkowo-ziołowe. Idealne do perfekcyjnie wysmażonego mięsa na kolację.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste steki z polędwicy wołowej z kremowym serem gorgonzola, podane z pieczonymi ziemniakami i pomidorkami. Proste i eleganckie danie, idealne na kolację lub grilla. Szybki przepis na wyjątkowy posiłek.