- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 lipca, 2025
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka BLT z chrupiącym bekonem, soczystym pomidorem i świeżą sałatą. Prosta w przygotowaniu, idealna na szybki lunch. Dowiedz się jak zrobić klasyczną kanapkę BLT z majonezem Hellmann's.
łatwe
10 min.
2 os.
Pyszna kanapka z grillowanym łososiem, świeżymi warzywami i kremowym majonezem Hellmann's. Idealna na szybki obiad lub kolację - soczysta, aromatyczna i pełna smaku. Sprawdź prosty przepis!
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka ala Rouben z chlebem żytnim, wołowiną, serem szwajcarskim i kiszoną kapustą. Domowa wersja klasycznej przekąski - idealna na ciepły, sycący posiłek.
Odkryj, jak przygotować pożywną kanapkę z jajkiem sadzonym idealną do pracy. Poznaj jej wartości odżywcze, korzyści zdrowotne i praktyczne zalety jako kompletnego posiłku bogatego w białko i składniki wspierające koncentrację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka BLT z chrupiącym bekonem, soczystym pomidorem i świeżą sałatą. Prosta w przygotowaniu, idealna na szybki lunch. Dowiedz się jak zrobić klasyczną kanapkę BLT z majonezem Hellmann's.
łatwe
10 min.
2 os.
Pyszna kanapka z grillowanym łososiem, świeżymi warzywami i kremowym majonezem Hellmann's. Idealna na szybki obiad lub kolację - soczysta, aromatyczna i pełna smaku. Sprawdź prosty przepis!
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka ala Rouben z chlebem żytnim, wołowiną, serem szwajcarskim i kiszoną kapustą. Domowa wersja klasycznej przekąski - idealna na ciepły, sycący posiłek.
Odkryj, jak przygotować pożywną kanapkę z jajkiem sadzonym idealną do pracy. Poznaj jej wartości odżywcze, korzyści zdrowotne i praktyczne zalety jako kompletnego posiłku bogatego w białko i składniki wspierające koncentrację.
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.