łatwe
15 min.
4 os.
Soczysta kanapka z grillowaną wołowiną na chrupiącej bagietce z sosem majonezowo-musztardowym, rukolą i pomidorkami. Idealna na ciepły posiłek, gdy masz ochotę na wytrawną, pyszną przekąskę w amerykańskim stylu.
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka ala Rouben z chlebem żytnim, wołowiną, serem szwajcarskim i kiszoną kapustą. Domowa wersja klasycznej przekąski - idealna na ciepły, sycący posiłek.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysta kanapka z grillowaną wołowiną na chrupiącej bagietce z sosem majonezowo-musztardowym, rukolą i pomidorkami. Idealna na ciepły posiłek, gdy masz ochotę na wytrawną, pyszną przekąskę w amerykańskim stylu.
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka ala Rouben z chlebem żytnim, wołowiną, serem szwajcarskim i kiszoną kapustą. Domowa wersja klasycznej przekąski - idealna na ciepły, sycący posiłek.
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
