łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne knedle serowe z twarogu - tradycyjny przepis na rozpływające się w ustach kluski z okrasą cynamonową. Proste i szybkie w przygotowaniu danie, idealne na rodzinny obiad lub słodką przekąskę.
średnie
60 min.
6 os.
Pyszne knedle z truskawkami - tradycyjne danie z ciasta ziemniaczanego z owocowym nadzieniem. Idealne na słodki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu, ekonomiczne i niezwykle smaczne z dodatkiem śmietany i mięty.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste filety z dorsza w puszystym cieście naleśnikowym - szybki i prosty przepis na złociste rybne danie. Idealne na obiad, gdy szukasz pomysłu na smaczne i delikatne danie z ryby.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 maja, 2025
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne knedle serowe z twarogu - tradycyjny przepis na rozpływające się w ustach kluski z okrasą cynamonową. Proste i szybkie w przygotowaniu danie, idealne na rodzinny obiad lub słodką przekąskę.
średnie
60 min.
6 os.
Pyszne knedle z truskawkami - tradycyjne danie z ciasta ziemniaczanego z owocowym nadzieniem. Idealne na słodki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu, ekonomiczne i niezwykle smaczne z dodatkiem śmietany i mięty.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste filety z dorsza w puszystym cieście naleśnikowym - szybki i prosty przepis na złociste rybne danie. Idealne na obiad, gdy szukasz pomysłu na smaczne i delikatne danie z ryby.
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.