- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszny tatar z wędzonego łososia z warzywami - delikatna, aromatyczna przekąska idealna na imprezę lub drugie śniadanie. Łatwy przepis na oryginalną pastę rybną z jajkiem i świeżymi dodatkami.
łatwe
30 min.
5 os.
Pyszny wrap BLT z soczystym kurczakiem, chrupiącym boczkiem, świeżymi warzywami i kremowym sosem. Szybki przepis na uniwersalne danie, idealne na obiad, kolację czy imprezę. Gotowe w 30 minut!
łatwe
15 min.
2 os.
Pyszny tatar z łososia z sokiem z cytryny, świeżym ogórkiem i cebulą, doprawiony pieprzem i koperkiem. Eleganckie danie podane w oryginalny sposób w wydrążonych cytrynach. Idealny jako wykwintna przystawka.
łatwe
25 min.
4 os.
Pyszny Mac'n Cheese w tortilli z chrupiącym bekonem i cebulą. Domowy makaron w kremowym sosie serowym, zawinięty w ciepłą tortillę - szybki i sycący posiłek dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
2 os.
Pyszny wrap z chrupiącym kurczakiem panierowanym, świeżymi warzywami i domowym sosem. Szybki przepis na sycący posiłek, idealny na lunch lub kolację. Proste składniki, wspaniały smak!
średnie
45 min.
2 os.
Delikatny filet z indyka gotowany na parze - zdrowy i prosty przepis na soczyste kotleciki. Mięso zamarynowane w przyprawach i oleju, a następnie delikatnie przygotowane na parze dla zachowania pełni smaku i wartości odżywczych.
łatwe
30 min.
4 os.
Delikatny filet z indyka duszony z kolorowymi warzywami na parze. Szybki i zdrowy obiad z marchewką, pietruszką, papryką i kapustą, przygotowany z bulionem Knorr. Idealne danie dla całej rodziny!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 maja, 2025
Odkryj najlepsze kawałki wołowiny do przygotowania doskonałego tatara. Poznaj zalety polędwicy wołowej, jej delikatną strukturę i intensywny smak, który tworzy fundament tego wykwintnego dania. Poradnik dla miłośników surowej wołowiny.
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszny tatar z wędzonego łososia z warzywami - delikatna, aromatyczna przekąska idealna na imprezę lub drugie śniadanie. Łatwy przepis na oryginalną pastę rybną z jajkiem i świeżymi dodatkami.
łatwe
30 min.
5 os.
Pyszny wrap BLT z soczystym kurczakiem, chrupiącym boczkiem, świeżymi warzywami i kremowym sosem. Szybki przepis na uniwersalne danie, idealne na obiad, kolację czy imprezę. Gotowe w 30 minut!
łatwe
15 min.
2 os.
Pyszny tatar z łososia z sokiem z cytryny, świeżym ogórkiem i cebulą, doprawiony pieprzem i koperkiem. Eleganckie danie podane w oryginalny sposób w wydrążonych cytrynach. Idealny jako wykwintna przystawka.
łatwe
25 min.
4 os.
Pyszny Mac'n Cheese w tortilli z chrupiącym bekonem i cebulą. Domowy makaron w kremowym sosie serowym, zawinięty w ciepłą tortillę - szybki i sycący posiłek dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
2 os.
Pyszny wrap z chrupiącym kurczakiem panierowanym, świeżymi warzywami i domowym sosem. Szybki przepis na sycący posiłek, idealny na lunch lub kolację. Proste składniki, wspaniały smak!
średnie
45 min.
2 os.
Delikatny filet z indyka gotowany na parze - zdrowy i prosty przepis na soczyste kotleciki. Mięso zamarynowane w przyprawach i oleju, a następnie delikatnie przygotowane na parze dla zachowania pełni smaku i wartości odżywczych.
łatwe
30 min.
4 os.
Delikatny filet z indyka duszony z kolorowymi warzywami na parze. Szybki i zdrowy obiad z marchewką, pietruszką, papryką i kapustą, przygotowany z bulionem Knorr. Idealne danie dla całej rodziny!
Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.
Odkryj najlepsze kawałki wołowiny do przygotowania doskonałego tatara. Poznaj zalety polędwicy wołowej, jej delikatną strukturę i intensywny smak, który tworzy fundament tego wykwintnego dania. Poradnik dla miłośników surowej wołowiny.