łatwe
15 min.
6 os.
Chrupiąca cukinia w złocistym cieście to idealna przekąska na grilla lub przyjęcie. Plastry cukinii obtoczone w gęstym cieście z kostką rosołową, smażone na złoto. Podawaj z dipem jogurtowym!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne nadziewane pieczarki karnawałowe z szynką wieprzową i aromatycznymi przyprawami. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu, soczysta i pełna smaku. Gotowe w 30 minut!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne danie z patelni z kurczakiem i pieczarkami - szybki i aromatyczny obiad. Soczyste kawałki kurczaka obtoczone w skrobi kukurydzianej, podsmażone z warzywami i doprawione bulionem Knorr. Idealne z ryżem!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 maja, 2025
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.
łatwe
15 min.
6 os.
Chrupiąca cukinia w złocistym cieście to idealna przekąska na grilla lub przyjęcie. Plastry cukinii obtoczone w gęstym cieście z kostką rosołową, smażone na złoto. Podawaj z dipem jogurtowym!
łatwe
90 min.
4 os.
Pyszne nadziewane pieczarki karnawałowe z szynką wieprzową i aromatycznymi przyprawami. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu, soczysta i pełna smaku. Gotowe w 30 minut!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne danie z patelni z kurczakiem i pieczarkami - szybki i aromatyczny obiad. Soczyste kawałki kurczaka obtoczone w skrobi kukurydzianej, podsmażone z warzywami i doprawione bulionem Knorr. Idealne z ryżem!
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.