łatwe
25 min.
4 os.
Kremowe tofu w aromatycznym sosie curry z mleczkiem kokosowym i fasolką. Szybkie, egzotyczne danie wegetariańskie, które zachwyci smakiem. Idealne z ryżem na obiad lub kolację.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
20 min.
4 os.
Aromatyczne tofu z papryką, kalafiorem i czarnym pieprzem. Szybkie, wegetariańskie danie z chrupiącymi orzeszkami i kolendrą. Idealne na obiad lub kolację dla miłośników kuchni roślinnej.
łatwe
40 min.
4 os.
Domowa ćwikła z buraków i chrzanu - tradycyjny polski dodatek do pieczonych mięs. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i pełna smaku. Idealna na świąteczny stół i rodzinne obiady.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj jak przygotować domową ćwikłę z chrzanem w słoikach. Poznaj najlepsze odmiany buraków, proporcje składników i techniki przygotowania tego tradycyjnego dodatku do mięs na zimę.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowe tofu w aromatycznym sosie curry z mleczkiem kokosowym i fasolką. Szybkie, egzotyczne danie wegetariańskie, które zachwyci smakiem. Idealne z ryżem na obiad lub kolację.
łatwe
20 min.
4 os.
Aromatyczne tofu z papryką, kalafiorem i czarnym pieprzem. Szybkie, wegetariańskie danie z chrupiącymi orzeszkami i kolendrą. Idealne na obiad lub kolację dla miłośników kuchni roślinnej.
łatwe
40 min.
4 os.
Domowa ćwikła z buraków i chrzanu - tradycyjny polski dodatek do pieczonych mięs. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i pełna smaku. Idealna na świąteczny stół i rodzinne obiady.
Odkryj jak przygotować domową ćwikłę z chrzanem w słoikach. Poznaj najlepsze odmiany buraków, proporcje składników i techniki przygotowania tego tradycyjnego dodatku do mięs na zimę.
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.