łatwe
60 min.
8 os.
Tradycyjna polewka z chrupiącymi ziemniakami i bryndzą. Rozgrzewająca zupa na bazie piwa i kefiru, doprawiona czosnkiem i Rosołem z kury Knorr. Idealna na chłodne dni, prosta w przygotowaniu.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
40 min.
4 os.
Domowa ćwikła z buraków i chrzanu - tradycyjny polski dodatek do pieczonych mięs. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i pełna smaku. Idealna na świąteczny stół i rodzinne obiady.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025
Odkryj jak przygotować domową ćwikłę z chrzanem w słoikach. Poznaj najlepsze odmiany buraków, proporcje składników i techniki przygotowania tego tradycyjnego dodatku do mięs na zimę.
łatwe
60 min.
8 os.
Tradycyjna polewka z chrupiącymi ziemniakami i bryndzą. Rozgrzewająca zupa na bazie piwa i kefiru, doprawiona czosnkiem i Rosołem z kury Knorr. Idealna na chłodne dni, prosta w przygotowaniu.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
40 min.
4 os.
Domowa ćwikła z buraków i chrzanu - tradycyjny polski dodatek do pieczonych mięs. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i pełna smaku. Idealna na świąteczny stół i rodzinne obiady.
Odkryj piadę - autentyczny włoski placek z Emilii-Romanii o starożytnych korzeniach. Poznaj tradycję, przepis i kreatywne pomysły na podanie tego wyjątkowego wypieku, który podbija serca miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
Odkryj jak przygotować domową ćwikłę z chrzanem w słoikach. Poznaj najlepsze odmiany buraków, proporcje składników i techniki przygotowania tego tradycyjnego dodatku do mięs na zimę.