Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
    hard

    trudne

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    5 os.

    Pyszny wrap BLT z soczystym kurczakiem, chrupiącym boczkiem, świeżymi warzywami i kremowym sosem. Szybki przepis na uniwersalne danie, idealne na obiad, kolację czy imprezę. Gotowe w 30 minut!

  • Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 14 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    40 min.

    4 os.

    Domowa ćwikła z buraków i chrzanu - tradycyjny polski dodatek do pieczonych mięs. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i pełna smaku. Idealna na świąteczny stół i rodzinne obiady.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    25 min.

    4 os.

    Pyszny Mac'n Cheese w tortilli z chrupiącym bekonem i cebulą. Domowy makaron w kremowym sosie serowym, zawinięty w ciepłą tortillę - szybki i sycący posiłek dla całej rodziny.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    2 os.

    Pyszny wrap z chrupiącym kurczakiem panierowanym, świeżymi warzywami i domowym sosem. Szybki przepis na sycący posiłek, idealny na lunch lub kolację. Proste składniki, wspaniały smak!

  • easy

    łatwe

    110 min.

    6 os.

    Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.

  • easy

    łatwe

    45 min.

    4 os.

    Soczyste filety z dorsza w puszystym cieście naleśnikowym - szybki i prosty przepis na złociste rybne danie. Idealne na obiad, gdy szukasz pomysłu na smaczne i delikatne danie z ryby.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 maja, 2025

    Odkryj jak przygotować domową ćwikłę z chrzanem w słoikach. Poznaj najlepsze odmiany buraków, proporcje składników i techniki przygotowania tego tradycyjnego dodatku do mięs na zimę.