łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna grochówka na wędzonce z chrupiącymi chipsami z boczku. Kremowa zupa z ziemniaków i żeberek, wzbogacona śmietanką i przyprawami Knorr. Idealne danie na chłodne dni!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj tradycyjne tureckie cilbir - jajka w jogurcie z osmańską historią. Poznaj autentyczny przepis na wykwintne śniadanie prosto z kuchni tureckiej, które zachwyca smakiem od XV wieku.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjna polska grochówka - gęsta, kremowa zupa z grochu, wędzonego boczku i aromatycznych warzyw. Poznaj przepis na rozgrzewającą potrawę, idealną z chrupiącym chlebem lub grzankami.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna grochówka na wędzonce z chrupiącymi chipsami z boczku. Kremowa zupa z ziemniaków i żeberek, wzbogacona śmietanką i przyprawami Knorr. Idealne danie na chłodne dni!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj tradycyjne tureckie cilbir - jajka w jogurcie z osmańską historią. Poznaj autentyczny przepis na wykwintne śniadanie prosto z kuchni tureckiej, które zachwyca smakiem od XV wieku.
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.